Σύντομα (23/06/15)

3' 6" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μηνιαία ασφάλιση Ι.Χ. από International Life

Τη δυνατότητα ασφάλισης του αυτοκινήτου για ένα μήνα, προσφέρει το νέο πρόγραμμα «Vroom», της International Life, η οποία εισάγει στην αγορά ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα που χαρακτηρίζεται από οικονομία και ευελιξία. Απευθύνεται σε οδηγούς, ηλικίας 23 έως 70 ετών, για Ι.Χ. επιβατικά έως 15 ίππους, και περιλαμβάνει μόνο την υποχρεωτική από τον νόμο κάλυψη αστικής ευθύνης. Το πρόγραμμα προσφέρεται με μηνιαίο σταθερό ασφάλιστρο 24,95 ευρώ. Μέσω της νέας αυτής υπηρεσίας, η International Life μπορεί και προσφέρει μια άμεση, οικονομικά συμφέρουσα και προσιτή λύση στους πολίτες εκείνους που επιθυμούν να ασφαλίσουν τα οχήματά τους για συγκεκριμένη χρονική περίοδο, όπως για παράδειγμα τους καλοκαιρινούς μήνες, διευκολύνοντας έτσι την κάλυψη των άμεσων αναγκών τους. Με τον τρόπο αυτό, η International Life συμβάλλει, επίσης, στη μείωση του μεγάλου αριθμού ανασφάλιστων οχημάτων της χώρας, συμμετέχοντας ενεργά στην αντιμετώπιση του φαινομένου και παρέχοντας τη δυνατότητα ασφάλισης σε όλους τους πολίτες της χώρας.

Οι μισές ΜμΕ στην Ε.Ε. κλείνουν στη διάρκεια των 5 πρώτων ετών

To 50% των μικρομεσαίων επιχειρήσεων στην Ευρωπαϊκή Ενωση κλείνει κατά τα πρώτα πέντε χρόνια λειτουργίας, ενώ από το σύνολο των επιχειρήσεων που διακόπτουν την επιχειρηματική τους δραστηριότητα οι πτωχεύσεις καταλαμβάνουν μόλις το 15%. Αυτό προκύπτει από έρευνα της Ευρωπαϊκής Ενωσης που παρουσιάστηκε σε συνέδριο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στις Βρυξέλλες στο οποίο συμμετείχε και η ΓΣΕΒΕΕ με θέμα: «Μαθαίνοντας από την αποτυχία. Χρεοκοπία και δεύτερη ευκαιρία για έντιμους επιχειρηματίες που πτώχευσαν». Βάσει της ίδιας έρευνας, εκτιμάται ότι από το κλείσιμο αυτών των επιχειρήσεων χάνεται 1,7 εκατ. θέσεις απασχόλησης ετησίως ή 4.650 θέσεις απασχόλησης την ημέρα. Αυτός είναι και ένας από τους κυριότερους λόγους που η Ε.Ε. δίνει όλο και περισσότερη σημασία στη δημιουργία ενός ευνοϊκού περιβάλλοντος για δεύτερη ευκαιρία σε έντιμους επιχειρηματίες που έχουν αποτύχει, όπως σημειώνει σε ανακοίνωσή της η ΓΣΕΒΕΕ.

Την έκδοση ομολογιακού δανείου, ποσού έως 2.800.000 ευρώ, ενέκρινε η ετήσια τακτική συνέλευση της εισηγμένης Γ.Ε. Δημητρίου. Ταυτόχρονα, το σώμα των μετόχων παρείχε εξουσιοδότηση προς το διοικητικό συμβούλιο της εταιρείας όπως διαπραγματευτεί και αποφασίσει τους όρους του ομολογιακού δανείου και διενεργήσει κάθε πράξη απαραίτητη για την ολοκλήρωση της έκδοσής του. Επίσης, στη διάρκεια της συνέλευσης, ενεκρίθη η παροχή ειδικής αδείας σε μέλη του διοικητικού συμβουλίου της να μετέχουν στα δ.σ. συνδεδεμένων εταιρειών και στη διοίκηση άλλων εταιρειών που επιδιώκουν παρεμφερείς με την εταιρεία σκοπούς. Στη συνέχεια της συνέλευσης ανακοινώθηκε ότι η εταιρεία ξεκίνησε συνεργασία με την εταιρεία Sharp, για τη διάθεση στην ελληνική αγορά λευκών και μαύρων συσκευών.

Προειδοποίηση ΕΕΤΤ για On Telecoms

Ενημέρωση – προειδοποίηση απηύθυνε χθες η ΕΕΤΤ στους πελάτες της On Telecoms.

Σε ανακοίνωσή της, η ΕΕΤΤ αναφέρει ότι οι πελάτες της On Telecoms πρέπει να προχωρήσουν στην υποβολή άμεσου αιτήματος μεταφοράς των τηλεπικοινωνιακών τους υπηρεσιών σε άλλο πάροχο. «Με στόχο τη διασφάλιση της συνεχούς παροχής υπηρεσιών», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, «η ΕΕΤΤ ενημερώνει τους συνδρομητές της On Telecoms να υποβάλουν άμεσα αίτημα μεταφοράς σύνδεσης σε άλλο πάροχο, καθώς στις 30 Ιουνίου 2015 πρόκειται να διακοπούν οι υπηρεσίες τηλεφωνίας και Internet της εταιρείας που παρέχονται μέσω τοπικού βρόχου».

Πρόστιμα  47.500 ευρώ επέβαλε η Επ. Κεφαλαιαγοράς

Πρόστιμα συνολικού ύψους 47.500 ευρώ επέβαλε η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς. Μεταξύ άλλων επεβλήθησαν τα εξής πρόστιμα: α) από 7.000 ευρώ στον κ. Αθανάσιο Πραχάλη, στην κ. Anita Subba Hamilton, 5.000 ευρώ στον κ. Vadim Dubrovin, ως μέλη του δ.σ. της «Δίας Ιχθυοκαλλιέργειες», β) πρόστιμο 13.500 ευρώ στον κ. Βίκτωρα Ρέστη και στην ελεγχόμενη από αυτόν εταιρεία «Benbay Limited» λόγω εκπρόθεσμης αναγγελίας κρίσιμης μεταβολής του ποσοστού συμμετοχής τους επί των δικαιωμάτων ψήφου του ΔΟΛ, γ) πρόστιμο 3.000 ευρώ στον κ. Σταύρο Ψυχάρη λόγω εκπρόθεσμης αναγγελίας κρίσιμης μεταβολής του ποσοστού συμμετοχής του επί των δικαιωμάτων ψήφου της εταιρείας ΔΟΛ, δ) πρόστιμο 3.000 ευρώ στην Τράπεζα Πειραιώς ως καθολικής διαδόχου της «Millennium Bank Α.Ε.», λόγω εκπρόθεσμης αναγγελίας κρίσιμης μεταβολής του ποσοστού συμμετοχής της επί των δικαιωμάτων ψήφου της εταιρείας ΔΟΛ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή