Georgia May Jagger: Πάθος για τη μόδα

Georgia May Jagger: Πάθος για τη μόδα

2' 16" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Georgia May Jagger μεγάλωσε σε μια διάσημη οικογένεια αλλά κατάφερε να χτίσει μια επιτυχημένη καριέρα ως μοντέλο αξιοποιώντας το ταλέντο της και την προσωπικότητά της. Με μπαμπά τον διάσημο τραγουδιστή των Rolling Stones, Mick Jagger, και μητέρα το μοντέλο Jerry Hall, θα περίμενε κανείς ότι η Georgia έχει κουραστεί από τα φώτα της δημοσιότητας και τη μόδα. Όπως αποκαλύπτει, όμως, στο Style.com, όχι μόνο δεν έχει απογοητευθεί από τη βιομηχανία της μόδας αλλά σκοπεύει να αφήσει τη δική της πινελιά ως σχεδιάστρια μόδας.  

Οι άνθρωποι που θαυμάζει δεν είναι τυχαίοι. Ο Alessandro Michele, η Vivienne Westwood και οι φίλες της, τα μοντέλα Cara Delevingne και Suki Waterhouse, που η Georgia αναφέρει ως τους ανθρώπους που την έχουν επηρεάσει καλλιτεχνικά και επαγγελματικά, έχουν δυναμικές και ξεχωριστές προσωπικότητες. Όπως είπε: «Μου αρέσουν οι άνθρωποι που είναι ατρόμητοι με τη μόδα. Αγαπώ τη μητέρα μου που παίρνει ρίσκα στο τρόπο που ντύνεται. Εγώ δεν είμαι τόσο ατρόμητη. Όταν ξεκίνησα το μόντελινγκ, πάντα προσπαθούσε να με πείσει να φορέσω ρούχα που ήταν πιο εντυπωσιακά για ένα έφηβο κορίτσι. Σέβομαι την ιδέα του να ρισκάρεις. Μου αρέσει όταν οι άνθρωποι έχουν ένα συγκεκριμένο στιλ. Η Vivienne Westwood είναι ένα εκπληκτικό παράδειγμα, πάντα φοράει ρούχα που την αντιπροσωπεύουν».

Georgia May Jagger: Πάθος για τη μόδα-1

Η Georgia May περπάτησε στο κόκκινο χαλί της εκδήλωσης του Costume Institute του Μητροπολιτικού Μουσείου Τέχνης της Νέας Υόρκης φορώντας τη νέα δημιουργία του Alessandro Michele για τον οίκο Gucci. «Το φόρεμα ήταν πολύ όμορφο» είπε το μοντέλο και συμπλήρωσε ότι σίγουρα «θα το φορέσω ξανά, είναι το πιο εκπληκτικό φόρεμα. Και τα δαχτυλίδια επίσης. Φορούσα δαχτυλίδια σε κάθε δάχτυλο. Ο Alessandro είναι πραγματικά έξυπνος, ο τρόπος που δημιουργεί μοιάζει να γίνεται χωρίς προσπάθεια. Είμαι εντυπωσιασμένη από όσα κάνει επειδή πιστεύω ότι είναι δύσκολο να αναλάβεις ένα μεγάλο brand που έχει ένα συγκεκριμένο look και να το μεταμορφώσεις σε κάτι καινούριο».

Ο νέος της ρόλος στη βιομηχανία της μόδας ως σχεδιάστρια, ξεκίνησε για την Georgia από τον σχεδιασμό παπουτσιών, γόβες αλλά και αθλητικά παπούτσια για το brand Minelli. «Επίσης, σχεδιάζω δερμάτινα μπουφάν για τον οίκο Burberry, εξατομικευμένα σχέδια αλλά και μια νέα τσάντα που θα κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο. Η συλλογή παπουτσιών Minelli θα είναι διαθέσιμη από Αύγουστο, ενώ σχεδιάζω ρούχα και για το brand Reserved». Η μεταπήδησή της από μοντέλο σε σχεδιάστρια ήταν διασκεδαστική για την ίδια: «Φορούσα τόσα πολλά ρούχα (ως μοντέλο) που μου δημιουργούσαν πολλές ιδέες για νέα σχέδια που θα ήθελα να φορέσω εγώ αλλά και τα κορίτσια που γνωρίζω. Με ενδιαφέρει πολύ να προσαρμόζω τα ρούχα προσωπικά για κάποιον, να προσθέτω τα αρχικά τους ή τον αγαπημένο τους αριθμό, να τα κάνω πιο cool και πιο προσωπικά. Εάν υπάρχει κάτι που πιστεύω ότι μπορώ να κάνω με επιτυχία, προσπαθώ να φτιάξω και τη δική μου εκδοχή».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή