Rachel Weisz: «Η μητρότητα με έκανε πιο ευτυχισμένη»

Rachel Weisz: «Η μητρότητα με έκανε πιο ευτυχισμένη»

2' 35" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός Rachel Weisz δεν είναι μια συνηθισμένη σταρ του Hollywood. Με σημαντικές ταινίες στο βιογραφικό της, η Rachel πάντα επέλεγε ρόλους πολύπλευρων, δυναμικών γυναικών που ζούσαν στην πραγματικότητα και της επέτρεπαν να αναδείξει το ταλέντο της, την βρετανική της φινέτσα και την αγάπη της για την τέχνη. Ο ρόλος της στο ‘The Lobster’ του Γιώργου Λάνθιμου το απέδειξε περίτρανα, όπως και η επιτυχία που είχαν προηγούμενες ταινίες της, το ‘The Constant Gardener’, το ‘Stealing Beauty’ και το ‘Enemy at the Gates’. Σε μια πρόσφατη συνέντευξή της στη βρετανική Daily Mirror, η Weisz μίλησε για την ευτυχισμένη οικογενειακή της ζωή με τον γιο της και τον Daniel Craig, για την ομορφιά μετά τα 40 αλλά και για την μητρότητα.

Η βιομηχανία του θεάματος είναι παθιασμένη με την ομορφιά και τη νεότητα, όμως η Rachel δεν έχει πέσει στην ‘παγίδα’ της πλαστικής χειρουργικής. «Πρέπει να βλέπεις τα πράγματα ρεαλιστικά και να μην το πολεμάς» εξηγεί για την απόφασή της να μην κάνει botox ώστε να μπορεί να εκφράζεται όπως θέλει ως ηθοποιός στο θέατρο και στην μεγάλη οθόνη. «Δεν ανησυχώ για τις ρυτίδες αλλά έχω γυμναστεί μετά τη γέννηση του Henry, προσέχω περισσότερο το σώμα μου από όταν ήμουν νεότερη» λέει η ηθοποιός που πριν εννιά χρόνια απέκτησε ένα γιο με τον τότε σύζυγό της, τον σκηνοθέτη Darren Aronofsky. Όσον αφορά στη σχέση της με τον χρόνο που περνά, η ηθοποιός εξηγεί ότι «πρέπει να βρεις όσο το δυνατόν περισσότερα θετικά. Η ζωή μου είναι λιγότερο προβληματική για μένα σήμερα».

Rachel Weisz: «Η μητρότητα με έκανε πιο ευτυχισμένη»-1

Μεγάλη έμπνευση για την ηθοποιό αποτελεί ο πατέρας της που σε ηλικία 85 ετών αποφάσισε να ξεκινήσει μια καριέρα ως σκηνοθέτης: «Ο πατέρας μου είναι η απόδειξη ότι μπορείς να παραμείνεις νέος στην καρδιά και δραστήριος» δήλωσε η Rachel τονίζοντας ότι κατάφερε να βρει την ευτυχία μετά τη γέννηση του γιου της: «Ήταν μεγάλη αλλαγή. Η μητρότητα με έκανε πιο ευτυχισμένη. Κάποιες από τις καλύτερες στιγμές με τον Henry τις περνάμε όταν μιλάμε για το πώς πέρασε την ημέρα του. Τα παιδιά σε κάνουν να δεις τα πράγματα πολύ απλά με ένα αθώο και αβλαβή τρόπο».

Η Weisz, εντούτοις, δεν είχε πάντα μια ισορροπημένη καθημερινότητα. Όταν ήταν νεότερη, όπως αποκαλύπτει «ανησυχούσα για τόσα πολλά πράγματα και ήταν δύσκολο για μένα να αισθανθώ χαρούμενη ή να καταλάβω τι θα με έκανε ευτυχισμένη. Όταν κλείνεις τα 40, ξέρεις που να ψάξεις». Αντίθετα, σε ηλικία 20 ετών όπως τόνισε «ήμουν συχνά μόνη μου. Έτρωγα πίτσα στο σπίτι μόνη μου, νοίκιαζα ταινίες, όλα αυτά τα κλισέ. Ήταν δύσκολο κάποιες φορές, αλλά πάντα ελπίζεις να βρεις τον ιδανικό σύντροφο». Η 45χρονη ηθοποιός που είναι παντρεμένη εδώ και 4 χρόνια με τον ηθοποιό Daniel Craig δηλώνει ότι βιώνει μια συνηθισμένη οικογενειακή ζωή με τον σύζυγό της, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας: «Λατρεύω να μαγειρεύω και ο Daniel είναι πολύ καλός επίσης στη μαγειρική. Μας αρέσει να δοκιμάζουμε διαφορετικές κουζίνες και να διασκεδάζουμε με αυτό». Όπως λέει, παρά το γεγονός ότι της λείπει η Αγγλία, πλέον περνάει την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της αφού μοιράζεται με τον επίσης βρετανό, Daniel Craig, την ίδια αίσθηση του χιούμορ και τα ίδια ενδιαφέροντα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή