H φανέλα προηγήθηκε του Μάρκο Σίλβα

H φανέλα προηγήθηκε του Μάρκο Σίλβα

1' 16" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το σίριαλ της έλευσης του Μάρκο Σίλβα στον Πειραιά για να ολοκληρώσει και τυπικά τη συμφωνία του με τον Ολυμπιακό φαίνεται τελικά πως θα πάρει ακόμη μία παράταση. Η δικαστική διαμάχη του Πορτογάλου τεχνικού με την Σπόρτιγκ Λισσαβώνας δεν θα τελειώσει άμεσα, καθώς η ομάδα της Λισσαβώνας προσπαθεί με κάθε τρόπο να λύσει τη συνεργασία της με τον Σίλβα χωρίς όμως να του καταβάλει αποζημίωση.

Στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο θεωρούν πως στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας το μίνι σίριαλ θα λάβει τέλος και θα μπορέσουν να επισημοποιήσουν τη συμφωνία με τον Πορτογάλο τεχνικό. Αλλωστε, παρά τη διαφαινόμενη καθυστέρηση, ο Ολυμπιακός δεν έχει ασχοληθεί με άλλες περιπτώσεις προπονητών, δείχνοντας την εμπιστοσύνη του στο πρόσωπο του Σίλβα.

Η εξέλιξη αυτή είναι απολύτως λογικό, πάντως, να «παγώνει» και τις όποιες εξελίξεις στα θέματα της ενίσχυσης του έμψυχου δυναμικού της ομάδας. Στον πρωταθλητή και κυπελλούχο Ελλάδος θα κινηθούν ανάλογα με τις εισηγήσεις του νέου τεχνικού.

Οι «ερυθρόλευκοι» παρουσίασαν χθες τη νέα εμφάνιση της ομάδας με την οποία επισημοποιήθηκε η συνεργασία με την εταιρεία αθλητικής ένδυσης που θα ντύνει τους Πειραιώτες τα επόμενα χρόνια. Οι φήμες που ήθελαν μαζί με την παρουσίαση της φανέλας να υπάρχει και μία μεταγραφική έκπληξη είχαν διαψευσθεί νωρίς το μεσημέρι από τον Ολυμπιακό, καθώς, όσο δεν τελειώνει το θέμα του προπονητή, δεν θέλουν να ανεβάζουν τους τόνους. Η νέα φανέλα δεν έχει σημαντικές διαφοροποιήσεις με τις παλιότερες, αφού στον σχεδιασμό της παραμένουν οι παραδοσιακές ερυθρόλευκες ρίγες. Παρών στην εκδήλωση ήταν ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Βαγγέλης Μαρινάκης, όπως και οι ποδοσφαιριστές της ομάδας Γιαννιώτας, Αυλωνίτης και Μπουχαλάκης.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή