Η Gillian Anderson σχεδιάζει το πορτρέτο της

Η Gillian Anderson σχεδιάζει το πορτρέτο της

1' 40" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Gillian Anderson θεωρείται μία δυναμική, όμορφη και αφοσιωμένη ηθοποιός, όμως η ίδια δεν έχει την ίδια άποψη για τον εαυτό της. Μιλώντας στην βρετανική εφημερίδα ‘The Guardian’ στο πλαίσιο μιας σειράς βίντεο με διάσημους σταρ που ‘σχεδιάζουν’ το πορτρέτο τους μιλώντας οι ίδιο για τη ζωή τους, η αμερικανίδα ηθοποιός μοιάζει περισσότερο ευαίσθητη, περισσότερο ξεχωριστή και περισσότερο αληθινή.

«Δεν θέλω καν να σκέφτομαι όσα περνάμε από το μυαλό μου κάθε φορά που κοιτάζω τον εαυτό μου στον καθρέφτη» αποκαλύπτει η Gillian εξηγώντας ότι «όλοι μας αισθανόμαστε ότι είμαι ξεχωριστοί αλλά όταν τα πράγματα αρχίζουν να αλλάζουν και η επιδερμίδα μας αλλάζει, είναι σχεδόν καταστροφικό. Σιγά μην ήμουν ξεχωριστή!» Στα 46 της χρόνια, η ηθοποιός έχει συμφιλιωθεί με την εικόνα της και δέχεται τα κομπλιμέντα για την εξωτερική της εμφάνιση: «Το συνειδητοποίησα αργά (ότι είμαι όμορφη) επειδή μεγάλωσα μπροστά στις κάμερες ανησυχούσα και είχα διάφορες εμμονές για τα κιλά μου ή ότι δεν ήμουν αρκετή».  

Η ηθοποιός βλέπει τον εαυτό της πρώτα ως μητέρα. Όπως είπε «Είμαι ανύπαντρη μητέρα και παρόλο που έχω full time νταντά, είμαι πρώτα μητέρα. Ο πατέρας τους, βέβαια, είναι παρών στη ζωή τους αλλά θα ήταν πολύ δύσκολο για μένα να είμαι σε μια σχέση όπου ο άντρας θα ήταν το αφεντικό».  Αυτό που θέλει να αλλάξει στον χαρακτήρα της, όπως αποκαλύπτει, είναι η τάση της να είναι ανάρμοστα ειλικρινής. Όσο για το πώς συνδυάζει την καριέρα της με την οικογενειακή της ζωή, όπως εξηγεί «ο γιος μου ξεκινά ένα καινούριο σχολείο και θέλω να αισθανθώ μέρος του συλλόγου γονέων. Ξέρω ότι μόλις μπω σε ένα δωμάτιο, τα πράγματα αλλάζουν και το να εύχομαι να μην γινόταν αυτό δεν θα άλλαζε κάτι».

Η Anderson αναγνωρίζει το γεγονός ότι πάντα οι άλλοι θα την βλέπουν μόνο σαν μια διάσημη ηθοποιό, μια αναγνώριση που ποτέ δεν την εντυπωσίαζε. Όπως λέει «κάποιες φορές οι άνθρωποι αντιδρούν περίεργα γιατί ξέρουν ότι είσαι διάσημη, χωρίς καν να ξέρουν τι έχεις κάνει. Θέλουν απλά το αυτόγραφό σου επειδή είσαι διάσημη. Αυτό δεν με εντυπωσιάζει».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή