Σχηματίστε σωστά τα φρύδια σας ανάλογα με το πρόσωπο σας

Σχηματίστε σωστά τα φρύδια σας ανάλογα με το πρόσωπο σας

1' 2" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το σχήμα του προσώπου σας παίζει σημαντικό ρόλο στο πως θα σχηματίσετε τα φρύδια σας και αυτό καλό είναι να μην το ξεχνάτε ποτέ, καθώς το αποτέλεσμα μπορεί να αναδείξει ή να μποϊκοτάρει τη συνολική εμφάνισή σας. Προμηθευτείτε ένα καλό τσιμπιδάκι και βρείτε το ιδανικό σχήμα για εσάς:

1. Οβάλ πρόσωπο

Το οβάλ σχήμα προσώπου είναι ίσως το πιο συνηθισμένο και ιδανικό. Του ταιριάζουν τα φρύδια με ελαφριά γωνία που αναδεικνύουν τα χαρακτηριστικά σας. Επιπλέον, φροντίστε να μην τα βγάλετε πολύ ώστε να μην είναι πολύ λεπτά.

2. Στρογγυλό πρόσωπο

Προσπαθήστε να αποφύγετε τα καμπυλωτά φρύδια που θα τονίζουν ακόμη περισσότερο το στρογγυλό πρόσωπό σας. Μπορείτε να δοκιμάσετε φρύδια με μία πιο έντονη γωνία στο τελείωμά τους.

3. Πρόσωπο σε σχήμα καρδιάς

Αν το μέτωπό σας είναι φαρδύ, ενώ το πηγούνι σας πιο στενό, τότε έχετε πρόσωπο σε σχήμα καρδιάς. Δώστε στα φρύδια σας ένα καμπυλωτό σχήμα με γωνία στο τελείωμα, ώστε να δώσετε όγκο και μήκος ισορροπώντας το σχήμα του προσώπου σας.

4. Πρόσωπο με γωνίες

Σχηματίστε μία ελαφριά καμπύλη στα φρύδια σας και συνεχίστε με μία γωνία που θα σας εξασφαλίσει την ισορροπία που χρειάζεται το πρόσωπό σας. Όσο πιο έντονες γωνίες έχει το σαγόνι σας, τόσο πιο καμπυλωτά πρέπει να είναι τα φρύδια σας.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή