Ανακοίνωση της MetLife σχετικά με τις πρόσφατες εξελίξεις στην Ελλάδα

Ανακοίνωση της MetLife σχετικά με τις πρόσφατες εξελίξεις στην Ελλάδα

55" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στα πλαίσια των πρόσφατων εξελίξεων στη χώρα μας, η MetLife θα ήθελε να διαβεβαιώσει τους ασφαλισμένους και συνεργάτες της ότι με την ισχυρή οικονομική βάση που διαθέτει, είναι σε θέση να ανταποκρίνεται στις υποχρεώσεις της, ακόμα και σε έκτακτες περιστάσεις.

Η MetLife συνεχίζει τις εργασίες της, θα πραγματοποιεί τις οικονομικές της συναλλαγές και θα ανταποκρίνεται στις υποχρεώσεις προς τους ασφαλισμένους της, σύμφωνα με το ισχύον θεσμικό πλαίσιο.

Σε δήλωσή του, ο Αντιπρόεδρος Δ.Σ. & Διευθύνων Σύμβουλος της MetLife στην Ελλάδα, κ. Δημήτρης Μαζαράκης, αναφέρει μεταξύ άλλων τα εξής:

«Θα ήθελα να διαβεβαιώσω τους ασφαλισμένους μας ότι τα συμβόλαιά τους με την MetLife είναι απολύτως ασφαλή και ότι τα δικαιώματά τους δεν επηρεάζονται. Η Εταιρία μας έχει ιδιαίτερα ισχυρή οικονομική βάση και έχει μεριμνήσει ώστε να είναι σε θέση να ανταποκρίνεται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στις υποχρεώσεις της

Οι ασφαλισμένοι της εταιρίας μπορούν να επικοινωνούν με τον ασφαλιστικό τους σύμβουλο καθώς και με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Ασφαλισμένων (στο τηλέφωνο 210 8787777 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected]). Ακόμη μπορούν να επισκέπτονται την ιστοσελίδα της MetLife (www.metlife.gr) η οποία θα ενημερώνεται τακτικά με τις τρέχουσες εξελίξεις.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή