Επιταχύνει από την αρχή ο ΠΑΟ

Επιταχύνει από την αρχή ο ΠΑΟ

2' 17" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οργασμός εξελίξεων στον Παναθηναϊκό! Η άφιξη του Τελάντερ στην Αθήνα για ιατρικές εξετάσεις και υπογραφές, το κλείσιμο συμφωνίας με τον Σέρχιο Σάντσεθ και η αναμονή του στην Ελλάδα, η ανακοίνωση της επέκτασης του συμβολαίου του Λουκ Στιλ, η συνέπεια και το κέφι που δείχνει ο Μίκαελ Εσιέν από την πρώτη στιγμή που φόρεσε την πράσινη φανέλα, η επίσημη πρεμιέρα της προετοιμασίας και η αυξημένη κίνηση στα διαρκείας, έχουν ανεβάσει το θερμόμετρο της προσμονής στα ύψη και γεννούν εν όψει της νέας περιόδου προσδοκίες μεγαλύτερες σε σχέση με κάθε άλλη φορά την τελευταία πενταετία!

Ο Λουκ Στιλ συμφώνησε να επεκτείνει το συμβόλαιό του με τον Παναθηναϊκό μέχρι το καλοκαίρι του 2018.

Η αρχή έγινε με τη μεταγραφή του Ράσμους Τελάντερ. Ο 23χρονος στόπερ αποκτήθηκε από την Ααλμποργκ με υπόδειξη του Ρενέ Χένρικσεν και έφτασε χθες στην Αθήνα για ιατρικές εξετάσεις και την υπογραφή τετραετούς (πιθανώς 3+1) συμβολαίου. Θα επιστρέψει στη Δανία και θα ενσωματωθεί με την ομάδα τις επόμενες ημέρες, για να ξεκινήσει προετοιμασία. «Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι στην Ελλάδα. Ηρθα για έναν μεγάλο σύλλογο που παίζει Τσάμπιονς Λιγκ και έχει θερμούς οπαδούς. Εννοείται ότι μίλησα με τον Χένρικσεν. Θεωρείται μεγάλος παίκτης στη χώρα μου και με έχει ενημερώσει» δήλωσε ο Τελάντερ με την άφιξή του στην Αθήνα. Τον ίδιο δρόμο αναμένεται να ακολουθήσει σήμερα ή αύριο και ο Σέρχιο Σάντσεθ, με τον οποίο υπάρχει προφορική συμφωνία!

Δηλώσεις έκανε και ο Λουκ Στιλ. Ο λόγος; Να εκφράσει την ικανοποίησή του για τη συμφωνία επέκτασης του συμβολαίου του μέχρι το καλοκαίρι του 2018: «Είναι μια πολύ σημαντική ημέρα για εμένα και την οικογένειά μου η σημερινή. Δεν τέθηκε ποτέ θέμα να μη μείνω εδώ, νιώθω μια ιδιαίτερη "σύνδεση" με τον Παναθηναϊκό! Ξέρω ότι αυτά ακούγονται σαν… κλισέ, αλλά μετά από μια ολόκληρη σεζόν είμαι σε θέση να έχω άποψη και να λέω αυτά που πραγματικά πιστεύω κι όχι αυτά που ενδεχομένως συνηθίζονται. Νιώθω μεγάλη τιμή που βρίσκομαι εδώ! Στο ποδόσφαιρο η καριέρα είναι μικρή και πρέπει να παίρνεις αποφάσεις. Είναι πολύ ωραίο να σε θέλουν, οπότε δεν χρειάστηκε να το σκεφτώ πολύ».

Η επίσημη πρεμιέρα της προετοιμασίας έγινε χθες, με τον Μάικλ Εσιέν να δίνει από την Κυριακή το «παρών» στο Κορωπί, μονίμως χαμογελαστός και με όρεξη για δουλειά. Ο Γκανέζος άσος θα περάσει από εργομετρικές εξετάσεις την Πέμπτη και όπως δήλωσε, είναι έτοιμος να κάνει τα πάντα για να βρεθεί σύντομα σε καλή κατάσταση. Η πρώτη ημέρα ήταν χαλαρή, αλλά από σήμερα ανεβαίνουν οι ρυθμοί με διπλή προπόνηση.

• Τέσσερα εκατ. ευρώ ζήτησε ο Παναθηναϊκός από την Αντερλεχτ για τον Καρέλη, σύμφωνα με βελγικά ΜΜΕ. Αναφορές γίνονται και για ενδιαφέρον της Λα Κορούνια για τον Κουτρουμπή.

• Λόγω των πρόσφατων εξελίξεων, δόθηκε παράταση δέκα ημερών (μέχρι την επόμενη Παρασκευή) στους παλαιούς κατόχους για την ανανέωση των καρτών διαρκείας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή