Μini φορέματα για κάθε τύπο σώματος

Μini φορέματα για κάθε τύπο σώματος

58" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αν ανήκετε στην κατηγορία των γυναικών που λατρεύουν να δημιουργούν μοντέρνα looks με ένα mini φόρεμα, τότε θα χαρείτε ιδιαιτέρα με την ποικιλία που θα βρείτε στα μαγαζιά.

Το κομμάτι που αναδεικνύει τη θηλυκότητά σας, αλλά πολλές φορές και τη girly πλευρά σας, συνδυάζεται με φλατ πέδιλα, εσπαντρίγιες, δετά σανδάλια, sneakers ή μπαλαρίνες και σας δίνει τη δυνατότητα να πετύχετε τις πιο stylish εμφανίσεις για κάθε ώρα της μέρας.

Τι καλύτερο από το να διαλέξετε το ιδανικό mini φόρεμα για τον σωματότυπό σας και να το συνδυάσετε με τα σωστά αξεσουάρ και ένα ανάλαφρο καλοκαιρινό beauty look στο πρόσωπο, για να κερδίσετε τις εντυπώσεις;

Μini φορέματα για κάθε τύπο σώματος-1

Chloe Άνοιξη/Καλοκαίρι 2015

Προτιμήστε bodycon mini φορέματα αν έχετε ψηλόλιγνη ή αθλητική σιλουέτα και συνδυάστε τα με τα φλατ δετά πέδιλά σας, ενώ αν έχετε σωματότυπο αχλάδι με μερικά κιλάκια παραπάνω στην περιφέρεια, διαλέξτε φορέματα σε Α γραμμή. Αν είστε πιο γεματούλα στο σημείο της κοιλιάς, αλλά έχετε μεγάλο στήθος προτιμήστε ένα φόρεμα σε πιο φαρδιά γραμμή με εντυπωσιακό ντεκολτέ. Αν είστε petite, μπορείτε να δοκιμάσετε τα φορέματα σε ίσια γραμμή ή όσα έχουν κλος τελείωμα.

Ανακαλύψτε εδώ 20 μοντέρνα, bohemian και chic mini φορέματα για τις καλοκαιρινές εμφανίσεις σας

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή