Ολόσωμο μαγιό: Η νέα τάση του καλοκαιριού

Ολόσωμο μαγιό: Η νέα τάση του καλοκαιριού

1' 4" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Κάθε χρόνο κατεβάζετε τα καλοκαιρινά ρούχα από τα πάνω ράφια της ντουλάπας και πριν κάνετε βόλτα στα μαγαζιά για να αγοράσετε καινούριο μαγιό, δοκιμάζετε τα περσινά για να δείτε τι θα κρατήσετε και τι θα χαρίσετε.

Φέτος, λοιπόν, μπορείτε να κάνετε μια αλλαγή και αντί για τα κλασικά μπικίνι που επιλέγετε κάθε φορά, μπορείτε να προτιμήσετε ένα ολόσωμο μαγιό που σίγουρα αποτελεί το απόλυτο trend του φετινού καλοκαιριού. Φέτος, μπορείτε να βρείτε ολόσωμα μαγιό που αναδεικνύουν τη θηλυκή σας πλευρά με τον καλύτερο τρόπο. Επιπλέον, τα κομμάτια που θα βρείτε σε μεγάλη ποικιλία αυτή τη σεζόν υπόσχονται να “καμουφλάρουν” μικροατέλειες στην κοιλίτσα, αλλά και να τονίσουν τα σωστά σημεία ανάλογα με τη γραμμή, το χρώμα, τα ανοίγματα και τα σχέδιά τους.

Τα περισσότερα ολόσωμα μαγιό έχουν απίθανα χρώματα και prints κι έτσι μπορείτε να τα φορέσετε αντί για τα μπλουζάκια σας με τις αγαπημένες σας maxi φούστες, με σορτς και καφτάνια ή παντελόνες στις βόλτες σας στο νησί. Κι αν ακόμα δεν έχετε πειστεί και σκέφτεστε πως δεν θα έχετε ομοιόμορφο μαύρισμα, κανείς δεν σας απαγορεύει να φορέσετε το ολόσωμο και να έχετε το μπικίνι μέσα στη τσάντα σας, για να αλλάξετε μαγιό μετά την πρώτη βουτιά, την ώρα που θα ετοιμάζεστε για ηλιοθεραπεία.

Ανακαλύψτε εδώ 15 ολόσωμα μαγιό για τις εμφανίσεις σας στην παραλία

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή