Δωρεάν χρόνος ομιλίας και megabytes από Vodafone – Cosmote

Δωρεάν χρόνος ομιλίας και megabytes από Vodafone – Cosmote

1' 26" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Vodafone και Cosmote ανακοίνωσαν δωρεάν χρόνο ομιλίας και megabytes (MB) στους πελάτες τους, ενόψει των αυξημένων αναγκών που προκύπτουν αυτές τις ημέρες. Πρώτη η Vodafone γνωστοποίησε χθες τη δωρεάν προσφορά 300 λεπτών ομιλίας και 300 megabytes δεδομένων σε όλους τους πελάτες της. Η προσφορά αφορά και στους πελάτες της θυγατρικής της, Hellas Online. «Προσηλωμένη στην πελατοκεντρική της φιλοσοφία, στηρίζει έμπρακτα όλους τους συνδρομητές Vodafone και Hellas Online στην ανάγκη τους για περισσότερη επικοινωνία αυτές τις μέρες», ανέφερε η σχετική ανακοίνωση. Ετσι, η εταιρεία προσφέρει για το διάστημα 30 Ιουνίου έως 7 Ιουλίου:

• σε όλους τους συνδρομητές καρτοκινητής και συμβολαίου, ιδιώτες και επαγγελματίες, επιπλέον 300 λεπτά και 300 SMS προς όλους καθώς και 300 ΜΒ,

• σε όλους τους συνδρομητές Hellas Online, ιδιώτες και επαγγελματίες, επιπλέον 300 λεπτά ομιλίας προς όλους,

• σε όλες τις επιχειρήσεις και στους επαγγελματίες με πρόγραμμα Vodafone Business Connect, επιπλέον 300 λεπτά ομιλίας προς όλους.

Από την άλλη πλευρά, η Cosmote γνωστοποίησε χθες ότι για τους ίδιους λόγους παρέχει σε όλους τους συνδρομητές, ιδιώτες και επαγγελματίες, εντελώς δωρεάν, 400 λεπτά ομιλίας προς όλα τα δίκτυα και 400 megabytes για πλοήγηση στο internet.

Η προσφορά ισχύει από 1ης Ιουλίου (μετά τις 17.00) έως και 7 Ιουλίου για όλους τους συνδρομητές συμβολαίου, καρτοσυμβολαίου και καρτοκινητής με σύνδεση φωνής. Τα 400 ΜΒ θα παρέχονται, επίσης, και στους συνδρομητές συμβολαίου των προγραμμάτων Cosmote Internet On the Go. Για την ενεργοποίηση της προσφοράς, οι συνδρομητές χρειάζεται απλά να στείλουν ένα δωρεάν μήνυμα SMS, με το λεκτικό «400», στο 1256 για προγράμματα συμβολαίου και Cosmote Internet On the Go, και στο 1330 αν είναι συνδρομητές Καρτοκινητής ή Καρτοσυμβολαίου. Για τους συνδρομητές καρτοκινητής, δικαιούχοι της προσφοράς θα είναι όλοι όσοι έχουν πραγματοποιήσει μια ανανέωση χρόνου ομιλίας τις τελευταίες 60 ημέρες.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή