Πρόσωπα

1' 34" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τον αγαπήσαμε από την τηλεοπτική σειρά «The Wire», όπου είχε έναν από τους κεντρικούς ρόλους. Και αποτελεί σήμερα έναν από τους δημοφιλέστερους έγχρωμους ηθοποιούς με καριέρα που γράφεται με χρυσά γράμματα. Ο Ιντρις Ελμπα (φωτ.) φημολογείται ότι θα είναι ο επόμενος Τζέιμς Μποντ. Ο γεννημένος στο Χάκνεϊ του Λονδίνου, όταν ερωτήθηκε σχετικά, δήλωσε πως δεν έχει ιδέα, αλλά ήδη η είδηση έχει πάρει διαστάσεις στον κόσμο του θεάματος. Ο πιο διάσημος Βρετανός κατάσκοπος μπορεί και να αλλάξει φυλή στις επόμενες ταινίες. Οσο για τον ηθοποιό, απάντησε: «Ποτέ μη λες ποτέ».

(…) Oι αγαπημένες μας σειρές δεν πεθαίνουν ποτέ. Μάλιστα, αποκτούν δεύτερο και τρίτο κύκλο για να ικανοποιήσουν την ανάγκη μας να συνεχίζονται ακόμα και πολλά χρόνια μετά. Φέτος, εκτός από το «Twin Peaks», το «X Files» ξανακάνει την εμφάνισή του στη μικρή οθόνη. Πρωταγωνιστούν ο Ντέιβιντ Ντουκόβνι και η Τζίλιαν Αντερσον. Είναι λιγάκι πιο γερασμένοι αλλά παραμένουν αποτελεσματικοί ως πράκτορες Μόλντερ και Σκάλι. Ηδη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχουν κυκλοφορήσει και οι πρώτες φωτογραφίες.

(…) Eίναι Ελληνίδα της Νέας Υόρκης που κάνει διεθνή καριέρα. Πάντα, όμως, είχε το μυαλό της στην Ελλάδα, και αυτή η έγνοια της την οδήγησε να ιδρύσει την Μπιενάλε Μυκόνου. Ο λόγος για τη Λυδία Βενιέρη  που βρίσκεται πίσω από τη διοργάνωση, η οποία φέτος πρόκειται να εγκαινιαστεί στις 2 Ιουλίου. Περιλαμβάνει πολλές δράσεις (φεστιβάλ ταινιών μικρού μήκους, κυνήγι θησαυρού, γκράφιτι κ.ά.) και θα κρατήσει πέντε μέρες.

(…) Θεωρήθηκε μία από τις ομορφότερες χορεύτριες μεταπολεμικά και, μάλιστα, είχε προταθεί για Οσκαρ για την ερμηνεία της στην ταινία «Μουλέν Ρουζ» του Τζον Χιούστον. Είχε κάνει πολλές εμφανίσεις σε διάφορες ταινίες. Η Κολέτ Μαρσάν πέθανε στη Γαλλία σε ηλικία 90 ετών, έχοντας κάνει μεγάλη καριέρα στα μπαλέτα του Ρολάν Πετί. Μία από τις πιο σημαντικές στιγμές της ήταν το 1949 στο Λονδίνο, όταν, για τις ανάγκες μιας παράστασης, βγήκε στη σκηνή μέσα από ένα τεράστιο αυγό. Ηταν εξαιρετικά γνωστή και στην Αμερική.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή