Νέα διάκριση για την ΕΛΙΝΟΙΛ

Νέα διάκριση για την ΕΛΙΝΟΙΛ

50" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με τη διάκριση Diamonds Of The Greek Economy 2015 βραβεύθηκε η ΕΛΙΝΟΙΛ, στο πλαίσιο των ομώνυμης εκδήλωσης, η οποία διοργανώθηκε από την Active Business Publishing, με την τεχνική στήριξη της STATBANK.

Η συγκεκριμένη διάκριση, που ήρθε σε μια κρίσιμη και δύσκολη στιγμή για τη χώρα αλλά και την αγορά καυσίμων, επιβεβαιώνει τη σταθερά ανοδική πορεία που διατηρεί η ΕΛΙΝΟΙΛ και η οποία την ξεχωρίζει ανάμεσα στις εταιρείες του κλάδου, αναφέρει η ΕΛΙΝΟΙΛ στη σχετική ανακοίνωσή της.

Η πορεία αυτή, όπως δήλωσε κατά την απονομή ο διευθύνων σύμβουλος της ΕΛΙΝΟΙΛ Γιάννης Αληγιζάκης, οφείλεται στους ανθρώπους της εταιρείας αλλά και στην επιμονή για άψογη ποιότητα και εξυπηρέτηση ακόμη και στη δύσκολη περίοδο που ζούμε.

Παράλληλα, ο ίδιος τόνισε ότι παρά την έλλειψη ρευστότητας και τις τεράστιες δυσκολίες που βιώνει η αγορά, η ΕΛΙΝΟΙΛ συνεχίζει να τροφοδοτεί επαρκώς με καύσιμα πρατήρια και βιομηχανίες. Τέλος, εξέφρασε την ελπίδα η ερχόμενη Δευτέρα να είναι μια καλύτερη ημέρα και να υπάρχει ένα οικονομικό περιβάλλον το οποίο θα επιτρέψει σε όλους να δουλέψουν υπό υγιείς συνθήκες.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή