Μέτρα της αστυνομίας για τις συγκεντρώσεις του «ΝΑΙ» και του «ΟΧΙ»

Μέτρα της αστυνομίας για τις συγκεντρώσεις του «ΝΑΙ» και του «ΟΧΙ»

54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Έκτακτα μέτρα λαμβάνει η ΕΛ.ΑΣ. για την ομαλή διεξαγωγή των δύο συγκεντρώσεων, η πρώτη υπέρ του ΝΑΙ στο δημοψήφισμα της Κυριακής που είναι προγραμματισμένη για τις 7.30 μ.μ. στο Καλλιμάρμαρο και η δεύτερη υπέρ του ΟΧΙ, στην πλατεία Συντάγματος.

Προκειμένου μάλιστα να διευκολυνθούν όσοι θέλουν να μετάσχουν στις δύο ταυτόχρονες συγκεντρώσεις, η ΓΑΔΑ εξέδωσε ανακοίνωση με κατευθυντήριες οδηγίες. Συγκεκριμένα, προτρέπει όσους πρόκειται να μετάσχουν στη συγκέντρωση υπέρ του ΝΑΙ να χρησιμοποιήσουν τους σταθμούς Μετρό «Ευαγγελισμός» και «Ακρόπολη» και αντίστοιχα, όσους επιθυμούν να μετάσχουν στη συγκέντρωση υπέρ του ΟΧΙ να χρησιμοποιήσουν το σταθμό Μετρό «Σύνταγμα».

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, στους σταθμούς του Μετρό και τα σημεία των συγκεντρώσεων θα υπάρχει ισχυρή αστυνομική παρουσία, ενώ θα δημιουργηθούν φραγμοί ούτως ώστε να περιοριστεί ο κίνδυνος να έρθουν σε αντιπαράθεση οι συμμετέχοντες στις δύο συγκεντρώσεις.

Να σημειωθεί τέλος, ότι στo Πεδίο του Αρεως στις 7.30 έχουν προγραμματίσει συγκέντρωση ομάδες του αναρχικού χώρου. Από νωρίς το απόγευμα 70 μέλη του ΑΝΤΑΡΣΥΑ πραγματοποιούν συμβολική κατάληψη στα γραφεία της ΓΣΕΕ στην περιοχή. Οι περισσότεροι βρίσκονται έξω από το κτίριο, ενώ κάποιοι έχουν εισέλθει στο εσωτερικό για να αναρτήσουν πανό.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή