Στ. Θεοδωράκης: «Οσο πιο εύκολη φαντάζει μια λύση τόσο πιο ψεύτικη είναι»

Στ. Θεοδωράκης: «Οσο πιο εύκολη φαντάζει μια λύση τόσο πιο ψεύτικη είναι»

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης συναντήθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου και κουβέντιασε με νέους και νέες που αυτές τις μέρες έδωσαν τη μάχη του ΝΑΙ από την θέση του εθελοντή χωρίς να ανήκουν σε κανένα κόμμα. Μεταξύ άλλων τους είπε πως «μαγικές λύσεις δεν υπάρχουν και πως όσο πιο εύκολη φαντάζει μια λύση τόσο πιο ψεύτικη είναι».

Παράλληλα τους διαβεβαίωσε ότι «το ΝΑΙ δε θα φέρει ξανά στα πράγματα το παλιό σύστημα!» και τόνισε ότι «οι τράπεζες πρέπει να ανοίξουν την Τρίτη και να εφοδιαστεί ξανά η αγορά, κάτι που θα γίνει μόνο με ένα δυνατό ΝΑΙ.

ώστε να πούμε στους συμμάχους μας πως οι Έλληνες θέλουν μια καλύτερη συμφωνία – λεφτά για την ανάπτυξη – αναδιάρθρωση του χρέους».

Εξάλλου, ο Στ. Θεοδωράκης ανέφερε ότι στην περίπτωση του ΟΧΙ τότε «η Ελλάδα θα βρεθεί έρμαιο των συντηρητικών κύκλων της Ευρώπης που ψάχνουν αφορμή για να πουν ότι οι Έλληνες είναι βαρίδι για την Ευρωπαϊκή Ένωση».

Τέλος, είπε πως η πρόταση του Ποταμιού «ανεξαρτήτως του αποτελέσματος είναι μια κυβέρνηση εθνικής ενότητας και με τη συμμετοχή του ΣΥΡΙΖΑ. Ελπίζω να σταθούν όλοι στο ύψος των περιστάσεων, να μην κρυφτούν.

Έχει μεγάλη σημασία να μη διχαστούμε. Η χώρα έχει ανάγκη από τη δύναμη της λογικής».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή