Α. Τσίπρας: Κανείς δεν μπορεί να αγνοήσει την βούληση του λαού

Α. Τσίπρας: Κανείς δεν μπορεί να αγνοήσει την βούληση του λαού

49" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αισιόδοξος εμφανίστηκε ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, στο κέντρο όπου άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα.

Ο πρωθυπουργός ψήφισε στο 661ο εκλογικό τμήμα, στο κτίριο των 27ου και 30ου Δημοτικών Σχολείων Αθηνών, το οποίο βρίσκεται στη διασταύρωση των οδών Κερκύρας, Κασταλίας και Χιλιανδαρίου.

Αμέσως μετά, δήλωσε: «Σήμερα είναι μια μέρα εορτής διότι η δημοκρατία είναι γιορτή, χαρά. Όταν νικάει τον φόβο και εκβιασμούς, είναι λύτρωση, διέξοδο. Στέλνει μήνυμα αποφασιστικότητας, πως έχει στα χέρια του την επιλογή. Πολλοί αγνοούν τη βούληση της κυβέρνησης, κανείς ενός λαού να πάρει την ζωή του στα χέρια του. Η Δημοκρατία κερδίζει τον φόβο, η αποφασιστικότητα των ελλήνων νικάει την προπαγάνδα. Από αύριο ανοίγουμε ένα νέο δρόμο στην Ευρώπη. Ανοίγουμε ένα δρόμο επιστροφής στης δημοκρατικές αξίες, στέλνουμε μήνυμα όχι μόνο να μείνουμε, αλλά να ζήσουμε με αξιοπρέπεια στην Ευρώπη».

Αξίζει να σημειωθεί πως στο εκλογικό τμήμα επικρατούσε συνωστισμός, αφού δημοσιογράφοι από ελληνικά αλλά και ξένα ΜΜΕ είχαν κατακλύσει τους δρόμους έξω από αυτό, προκειμένου να πάρουν ένα πλάνο από τις δηλώσεις του έλληνα πρωθυπουργού.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή