Γαστρονόμος Ιουλίου

50" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΟΣ ΙΟΥΛΙΟΥ κυκλοφορεί με ένα ΤΡΙΠΛΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ

1. Multi culti bbq – μπάρμπεκιου από όλο τον κόσμο

Μοναδικές μαρινάδες και σάλτσες, ιδιαίτερες κοπές και μυστικά ψησίματος από όλον τον κόσμο. Μπιφτέκια, μπριζόλες, παϊδάκια, σουβλάκια, κεμπάπ φιλέτα κοτόπουλου και άλλα πολλά με έθνικ χαρακτήρα. 

2. TOΠIKH KOYZINA: ΣΚΥΡΟΣ

Ταξιδέψαμε στη Σκύρο, δοκιμάσαμε τα μοναδικά της προϊόντα και καταγράψαμε αυθεντικές τοπικές συνταγές. 

3. Καλοκαιρινό finger food 

Οι σεφ του περιοδικού ετοιμάζουν καλοκαιρινούς μεζέδες με τα προϊόντα των παραγωγών που βράβευσε ο Γαστρονόμος στη φετινή απονομή των Βραβείων Ποιότητας. 

Ακόμη

– Σαλάτες με τα χόρτα του θέρους

– Πιάτα ημέρας από 1 ευρώ το άτομο

– Νέα ελληνική κουζίνα: ο Σωτήρης Ευαγγέλου δημιουργεί ένα μοναδικό πιάτο με φάβα Σαντορίνης και το απόλυτο καλοκαιρινό λαχανικό, την ντομάτα: ντοματοκεφτέδες με κρεμώδη φάβα. 

ΜΑΖΙ 

ΕΙΔΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ: «ΒΡΑΒΕΙΑ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ 2015»

Σε ένα πολυσέλιδο ένθετο, οι ιστορίες των παραγωγών που τιμήθηκαν με βραβείο ποιότητας φέτος από το περιοδικό, μαζί με στιγμές από τη βράβευση και τη γιορτή που ακολούθησε. 

Αυτή την Κυριακή με την ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή