Οσμπορν: Επιδείνωση οικονομικής κατάστασης αν δεν υπάρξει ένδειξη συμφωνίας την Τρίτη

Οσμπορν: Επιδείνωση οικονομικής κατάστασης αν δεν υπάρξει ένδειξη συμφωνίας την Τρίτη

39" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Βρετανός υπουργός Οικονομικών Τζορτζ Οσμπορν προειδοποίησε τη Δευτέρα ότι η οικονομική κατάσταση στην Ελλάδα θα επιδεινωθεί σημαντικά μετά το ΟΧΙ του δημοψηφίσματος, ενώ εκτίμησε ότι η Αθήνα και οι δανειστές πρέπει να καταλήξουν άμεσα σε μία βιώσιμη συμφωνία, όπως μετέδωσε το πρακτορείο Reuters.

«Η οικονομική κατάσταση στην Ελλάδα θα επιδεινωθεί με ταχύτατο ρυθμό, εάν δεν υπάρξει ένδειξη συμφωνίας στις διαπραγματεύσεις της Τρίτης» υποστηρίζει ο Βρετανός υπουργός, ενόψει της κρίσιμης συνεδρίασης του Eurogroup και της Συνόδου Κορυφής την Τρίτη, όπου ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας αναμένεται να παρουσιάσει τις νέες προτάσεις της ελληνικής πλευράς. Γεγονός που συμφωνήθηκε μετά την τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με την Γερμανίδα καγκελάριο το μεσημέρι της Δευτέρας.

«Πρέπει να είμαστε ρεαλιστική, η προοπτική  για μια ευτυχή επίλυση της κρίσης δυστυχώς μειώνεται», κατέληξε ο υπουργός Οικονομικών της Βρετανίας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή