Γαλάζια αντιπροσωπεία υπέρ ευρώ στις Βρυξέλλες

Γαλάζια αντιπροσωπεία υπέρ ευρώ στις Βρυξέλλες

41" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Ντόρα Μπακογιάννη, ο επικεφαλής των γαλάζιων ευρωβουλευτών Μανώλης Κεφαλογιάννης και ο Κωστής Χατζηδάκης είναι τα τρία στελέχη της Νέας Δημοκρατίας που μεταβαίνουν, εσπευσμένα, στις Βρυξέλλες για επαφές ενόψει της λήξης του τελεσιγράφου που έχει δώσει η ευρωζώνη στην ελληνική κυβέρνηση. Η απόφαση ελήφθη από τον κ. Ευ. Μεϊμαράκη στο περιθώριο της σημερινής συνεδρίασης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας, σε μία προσπάθεια να ασκηθεί πίεση προς τα αδελφά της Ν.Δ. κόμματα για την εξεύρεση λύσης που θα διατηρεί την Ελλάδα στην Ευρωζώνη.

Στο γαλάζιο στρατόπεδο επικρατεί δυσθυμία για τη στάση του επικεφαλής του ΕΛΚ κ. Μ. Βέμπερ στην πρωϊνή συνεδρίαση του Ευρωκοινοβουλίου, όταν και εμφανίστηκε ως ο πιο σκληρός επικριτής της ελληνικής κυβέρνησης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η γαλάζια αντιπροσωπεία μεταβαίνει στις Βρυξέλλες με πρωτοβουλία της ΝΔ και όχι σε συνεννόηση με την κυβέρνηση του κ. Αλ. Τσίπρα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή