Χαλκιδική: Ενας νεκρός και τρεις τραυματίες από συμπλοκή σε παραθαλάσσιο κέντρο

Χαλκιδική: Ενας νεκρός και τρεις τραυματίες από συμπλοκή σε παραθαλάσσιο κέντρο

1' 16" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Άγρια συμπλοκή με έναν νεκρό και τρεις τραυματίες σημειώθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου σε παραθαλάσσιο μπαρ στην περιοχή της Χαλκιδικής, όταν ένας άνδρας 29 ετών από τη Γεωργία άνοιξε «πυρ» κατά μιας παρέας ελλήνων.

Όλα ξεκίνησαν όταν η παρέα των τριών ελλήνων (οι δύο ηλικίας 20 ετών και ο τρίτος 28) διαπληκτίστηκαν με τον άνδρα από την Γεωργία ο οποίος φέρεται να είναι γνώστης πολεμικών τεχνών.

Η παρέα κάλεσε για ενίσχυση άλλα έξι άτομα και ο τσακωμός συνεχίστηκε, σε ώρα μάλιστα που στο μπαράκι υπήρχε κόσμος που διασκέδαζε και παρακολουθούσε έκπληκτος τον καυγά.

Ο δράστης έφυγε για λίγο από το μπιτς μπαρ, ωστόσο όταν επέστρεψε είχε μαζί του όπλο το οποίο δε δίστασε να χρησιμοποιήσει. 

Νεκρός είναι ένας 34χρονος ο οποίος βρέθηκε στο μαγαζί μαζί με τους άλλους πέντε που έσπευσαν για βοήθεια στην αρχική παρέα των τριών, ενώ από τα πυρά τραυματίστηκαν τρεις ακόμη. Πρόκειται για έναν άνδρα 28 ετών, έναν αστυνομικό 39 ετών και τον υπεύθυνο του μαγαζιού, 44 ετών. 

Όπως είναι φυσικό στο μπιτς μπαρ επικράτησε πανικός, εμ τους πελάτες να μην πιστεύουν όσα έβλεπαν τα μάτια τους.

Ο αστυνομικός, ο οποίος είναι αδελφός του θύματος, νοσηλεύεται στο 424 Στρατιωτικό Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, όπου χειρουργήθηκε και έχει διαφύγει τον κίνδυνο. Ο 28χρονος νοσηλεύεται στο νοσοκομείου του Πολύγυρου Χαλκιδικής και ο υπεύθυνος του νυχτερινού μαγαζιού τραυματίστηκε ελαφρότερα.

Ο δράστης ταυτοποιήθηκε, έχει συλληφθεί και εξετάζεται από τις αστυνομικές Αρχές. Φέρεται να έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για υπόθεση ληστείας στην Καλαμαριά. Τις έρευνες για την υπόθεση διενεργεί η Ασφάλεια Μουδανιών.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή