Σόιμπλε: «Δεν βλέπω πώς θα φτάσουμε εύκολα σε θετικό αποτέλεσμα»

Σόιμπλε: «Δεν βλέπω πώς θα φτάσουμε εύκολα σε θετικό αποτέλεσμα»

43" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Δεν βλέπω πώς θα φτάσουμε εύκολα σε θετικό αποτέλεσμα», δήλωσε ο υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, προσερχόμενος στη συνεδρίαση του Eurogroup.

Όπως εκτίμησε ο κ. Σόιμπλε, «θα έχουμε εξαιρετικά δύσκολες διαβουλεύσεις», αντίθετα με τις εντυπώσεις που έχουν δημιουργηθεί. «Εχουμε να κάνουμε με χρηματοδοτικά κενά, τώρα μιλάμε για νέο, τριετές πρόγραμμα», σημείωσε Γερμανός υπουργός Οικονομικών και πρόσθεσε: «Πρέπει να μιλήσουμε για τα θέματα που πάνε πέρα από τις συζητήσεις που κάναμε για το πρόγραμμα που δεν εξαντλήθηκε»

Αναφερόμενος στο ζήτημα του χρεόυς τόνισε πως «δεν μπορεί να γίνει κούρεμα σύμφωνα με τις συνθήκες» τόνισε, αναφερόμενος στο ζήτημα του χρέους. «Θα πούμε στους Ελληνες συναδέλφους ότι έχουμε κάνει τα πάντα για να μας δώσουν τις προτάσεις τους κι εκείνοι δεν έχουν κάνει τα πάντα για να ενισχύσουν την εμπιστοσύνη», είπε χαρακτηριστικά, ενώ έσπευσε να σημειώσει ότι «η κατάσταση παλαιότερα ήταν ελπιδοφόρα, τους τελευταίους μήνες καταστράφηκε».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή