Η νέα κολεξιόν της Helena Christensen

Η νέα κολεξιόν της Helena Christensen

1' 36" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μετά την επιτυχημένη συνεργασία της με τον δανέζικο οίκο Skagen για μια κολεξιόν κοσμημάτων μίνιμαλ αισθητικής, η Helena Christensen συνεργάζεται με ακόμα ένα δανέζικο brandγια μια κολεξιόν ρούχων που θα αποτυπώνουν το μοναδικό προσωπικό της στιλ. Το ‘InWear by Helena’ περιλαμβάνει 20 fashion items για το brand InWear, μια μοναδική συλλογή με θηλυκά και μοντέρνα ρούχα.

Το διάσημο μοντέλο είχε συνεργαστεί με το δανέζικο brand στις αρχές της καριέρας της όταν ακόμα εργαζόταν ως μοντέλο. Όπως δήλωσε στο Style.com «αισθάνομαι ότι η συνεργασία αυτή θα είναι αποδοτική και για τους δύο, αφού εγώ μπορώ να προσθέσω μια προσωπική οπτική στο InWear ενώ η ομάδα του brand μπορεί να με μάθει περισσότερα για την διαδικασία σχεδιασμού. Μία από τις πρώτες μου δουλειές ως μοντέλο ήταν για το InWear και τώρα δουλεύω μαζί τους πάλι αλλά με ένα νέο και ενδιαφέρον τρόπο. Σαν κίνηση έχει νόημα και μου φαίνεται σωστή».

Η νέα κολεξιόν της Helena Christensen-1

'InWear by Helena'

Η Christensen βρίσκεται στην πιο παραγωγική περίοδο της ζωής της αφού εκτός από την κολεξιόν της που θα είναι διαθέσιμη σε καταστήματα και ηλεκτρονικά από τα μέσα Οκτώβρη, έχει ήδη στο βιογραφικό της μια συνεργασία με τον οίκο Skagen, εξακολουθεί να εργάζεται ως μοντέλο και φωτογράφος ενώ έχει δημιουργήσει και το δικό της άρωμα, το ‘Dead of Night’ που είναι διαθέσιμο στα καταστήματα Harrods.

Όλες τις οι συνεργασίες της είναι μικρές και έχουν αξία για εκείνη. Όπως είχε δηλώσει, εξάλλου,  σε συνέντευξή της στην βρετανική εφημερίδα Telegraph «δεν έχω κάποια φιλοδοξία να ξεκινήσω κάτι μεγάλο και να συνεισφέρω στη μαζική παραγωγή». Άλλωστε το προσωπικό της στιλ στηριζόταν πάντα σε ιδιαίτερα κομμάτια που έκαναν τα looksτης εντυπωσιακά. Όπως λέει και η ίδια: «δεν έχω μεγάλη ντουλάπα και αγοράζω μόνο κομμάτια που ξέρω ότι δεν θα φορέσω μόνο μια-δυο φορές. Ανακυκλώνω τα πάντα στη ζωή μου, η μητέρα έχει κατάστημα με μεταχειρισμένα ρούχα στην Κοπεγχάγη, οπότε τα περισσότερα καταλήγουν εκεί. Η μαζική παραγωγή με τρομάζει για αυτό αγοράζω πάντα με προσοχή».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή