5 beauty συνήθειες που καταστρέφουν την επιδερμίδα σας

5 beauty συνήθειες που καταστρέφουν την επιδερμίδα σας

1' 4" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οι περισσότερες γυναίκες ακολουθούν καθημερινά μία συγκεκριμένη beauty routine, αλλά ίσως δεν αναρωτιούνται όσο συχνά πρέπει αν κάνουν κάποια λάθη στο μακιγιάζ τους που καταστρέφουν την επιδερμίδα τους. Γνωρίζετε τη σύνθεση κάθε προϊόντος που εφαρμόζετε στο πρόσωπό σας και πόσο συχνά αντικαθιστάτε τα καλλυντικά σας; Για να μην καταστρέψετε την επιδερμίδα σας καλό είναι να αποφεύγετε τιςbeauty συνήθειες που δεν ταιριάζουν στο δικό σας τύπο επιδερμίδας αλλά και λάθη που μπορεί να προκαλέσουν προβλήματα.

 

1. Δεν καθαρίζετε τα πινέλα σας

Τα beauty εργαλεία σας γεμίζουν εύκολα βακτήρια, γι’ αυτό πρέπει να τα πλένετε ή να τα ανανεώνετε τακτικά.

2. Μοιράζεστε τα καλλυντικά σας

Είναι ο πιο εύκολος τρόπος για να αποκτήσετε δερματικά, σπυράκια, μολύνσεις στα μάτια.

3. Κοιμάστε χωρίς να κάνετε ντεμακιγιάζ

Είναι ό,τι χειρότερο. Δεν καθαρίζετε το πρόσωπό σας από μακιγιάζ, ιδρώτα, σκόνη και νέφος κι έτσι οι πόροι της επιδερμίδας σας φράζουν, ενώ είναι πολύ πιθανό να γεμίζετε σπυράκια εξαιτίας της επιλογής σας να μην περιποιείστε το πρόσωπό σας σωστά.

4. Δεν αφήνετε την επιδερμίδα σας να αναπνέει

Καθημερινά εφαρμόζετε το makeup σας, την πούδρα σας για να καλύψετε μικροατέλειες, κοκκινίλες και σημάδια ή απλώς γιατί προτιμάτε ένα μακιγιαρισμένο πρόσωπο από ένα φυσικό beauty look. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να μην επιτρέπετε στην επιδερμίδα σας να αναπνέει όσο χρειάζεται.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή