Maxi φούστα: Κομψοί συνδυασμοί για τις καλοκαιρινές εμφανίσεις σας

Maxi φούστα: Κομψοί συνδυασμοί για τις καλοκαιρινές εμφανίσεις σας

1' 18" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οι maxi φούστες αποτελούν top επιλογή για τα καλοκαιρινά looks σας, καθώς φοριούνται κάθε στιγμή της μέρας και σας δίνουν τη δυνατότητα να πετύχετε τα πιο θηλυκά, bohemian ή σοφιστικέ σύνολα για πρωί και βράδυ.

Είναι μοντέρνες, άνετες, θα τις βρείτε σε πολλά χρώματα και σχέδια, ενώ είναι το κομμάτι που θα πάρετε σίγουρα μαζί σας και στις διακοπές σας.

Maxi φούστα: Κομψοί συνδυασμοί για τις καλοκαιρινές εμφανίσεις σας-1

Pucci Άνοιξη 2015

Ανακαλύψτε  τρεις κομψές maxi φούστες για αυτό το καλοκαίρι και τρεις συνδυασμούς που σίγουρα θα κερδίσουν τις εντυπώσεις.

1. Maxi φούστα+body+κιμονό

Αν επιλέξετε ένα πολύχρωμο κιμονό με prints, τότε καλό είναι να προτιμήσετε μία μονόχρωμη maxi φούστα. Αν σας αρέσουν οι έντονοι συνδυασμοί, δεν έχετε παρά να δοκιμάσετε ένα mixandmatch μοτίβων. Σε κάθε περίπτωση, είναι προτιμότερο να επιλέξετε ένα body σε ουδέτερη απόχρωση, ώστε να μπορείτε να προθέσετε κάποιο statement κόσμημα. Ολοκληρώστε το μοντέρνο bohemianlook σας με ένα ζευγάρι σανδάλια και ένα τσαντάκι χιαστί.

2. Maxi φούστα+crop top+τζιν γιλέκο

Δημιουργήστε έναν μοντέρνο συνδυασμό για τις πρωινές αλλά και βραδινές βόλτες σας. Το αμάνικο denimjacket θα προσθέσετε στο σύνολό σας τις απαραίτητες street πινελιές κι έτσι δεν έχετε παρά να το δοκιμάσετε. Ολοκληρώστε το look σας με ένα ζευγάρι εσπαντρίγιες ή πέδιλα.

3. Maxi φούστα+πουκάμισο

Κλασικός συνδυασμός με ένα μοντέρνο twist. Αντί να βάλετε το πουκάμισο μέσα από τη φούστα, μπορείτε να το κουμπώσετε μέχρι τη μέση και το υπόλοιπο να το δέσετε κόμπο στο ύψος του αφαλού. Πολύ εύκολα θα δημιουργήσετε ένα μοντέρνο σοφιστικέ σύνολο για το γραφείο αλλά και τις βόλτες σας. Προσθέστε ένα ζευγάρι sneakers, γυαλιά ηλίου και ένα μαντήλι ή turban στα μαλλιά.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή