4 τροφές που κάνουν καλό στην υγεία και στην σιλουέτα σας

4 τροφές που κάνουν καλό στην υγεία και στην σιλουέτα σας

1' 13" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ανακαλύψτε τους συνδυασμούς τροφών που θα σας βοηθήσουν να χάσετε κιλά αλλά και να έχετε καθημερινά καλή διάθεση. Χάρη στα θρεπτικά τους συστατικά, τις χαμηλές θερμίδες αλλά και τη νοστιμάδα, τα παρακάτω γεύματα και σνακ είναι ιδανικά για την διατροφή σας τόσο στις διακοπές όσο και κατά τη διάρκεια μιας πολυάσχολης καθημερινότητας.

Σάντουιτς με σολομό, καρύδια, σπανάκι και πικροράδικο

Ο σολομός είναι μια πλούσια πηγή ωμέγα-3 λιαπρών οξέων, το σπανάκι είναι πλούσιο σε μαγνήσιο ενώ τα καρύδια είναι μια φυσική πηγή μελατονίνης. Ο συνδυασμός αυτός είναι διαιτητικός ενώ είναι ιδανικός για να σας χαλαρώσει μετά από μια δύσκολη μέρα και να κοιμηθείτε καλύτερα. Περιέχει 420 θερμίδες και 35 γραμμάρια καλά λιπαρά.

Μεσογειακή σαλάτα αποτοξίνωσης: Κρεμμύδια, φέτα, αγγούρι, σέλερι, νεροκάρδαμο, αγκινάρα

Μια σαλάτα πλούσια σε βιταμίνη Cκαι με διουρητικές ιδιότητες που βοηθούν στην αντιμετώπιση του πρηξίματος. Με μόλις 170 θερμίδες θα απολαύσετε μια χορταστική σαλάτα που έχει αντιοξειδωτικές ιδιότητες.

Τηγανιά χοιρινό με πιπεριές, σπαράγγια, τζίντζερ, σάλτσα σόγιας, χυμό λάιμ, καστανό ρύζι και κάσιους

Ένα απολαυστικό πιάτο που περιέχει βιταμίνη Ε από τα σπαράγγιακαι είναι πολύ χορταστικό χάρη στο ρύζι και το κρέας. Περιέχει 318 θερμίδες  και είναι ιδανικό για μεσημεριανό γεύμα.

Smoothie με μπανάνα, μούρα, γάλα καρύδας, γιαούρτι χαμηλών λιπαρών, λίγο μέλι και ξύσμα λεμονιού

Ιδανικό για σνακ, το smoothieμε μούρα και μπανάνα θα σας χορτάσει και θα σας ηρεμήσει χάρη στα συστατικά του, ενώ βοηθάει και στην απώλεια του λίπους στην κοιλιά. Περιέχει 250 θερμίδες και είναι ιδανικό για το πρωί ή πριν το γυμναστήριο!

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή