Fashion tips: Η ιδανική τσάντα για το στιλ σας

Fashion tips: Η ιδανική τσάντα για το στιλ σας

1' 18" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αν ανήκετε στις γυναίκες που προσέχουν και την πιο μικρή λεπτομέρεια στις εμφανίσεις τους, τότε σίγουρα επιλέγετε τις τσάντες σας με βάση το συνολικό look σας και αυτός ίσως είναι και ο πιο σωστός τρόπος.

Σίγουρα, είναι εξίσου σημαντικό το να σας βολεύει η τσάντα που κουβαλάτε καθημερινά, αλλά είναι πιο ωραίο να ενισχύει και εκείνη με το στιλ της τα looks σας.

Ανακαλύψτε ποια τσάντα ταιριάζει σε κάθε στιλ:

1. Street look

Αν προτιμάτε τα σύνολα με boyfriend jeans, t-shirts με στάμπες και sneakers, τότε ο καλύτερος τρόπος για να τα ολοκληρώσετε με επιτυχία είναι να κρατήσετε μία backpack. Προτιμήστε μία υφασμάτινη με έντονα prints ή μία δερμάτινη με χρώμα.

2. Μοντέρνο bohemian look

Οι τσάντες-πουγκιά με Aztec prints, suede ύφασμα ή κρόσσια δίνουν στιλ στις bohemian εμφανίσεις σας κι έτσι δεν έχετε παρά να ανακαλύψετε το σχέδιο και το μέγεθος που σας ταιριάζει.

3. Girly classic ή μοντέρνο σοφιστικέ look

Τα cross body τσαντάκια ήρθαν για να μείνουν και υπόσχονται να αναδείξουν κάθε εμφάνισή σας. Συνδυάζονται υπέροχα με girly φορέματα, skater φούστες και πουκάμισα, εσπαντρίγιες, μπαλαρίνες και φλατ πέδιλα ή πιο μοντέρνα σοφιστικέ σύνολα με cropped παντελόνια, ολόσωμες φόρμες, παντελόνες και crop tops.

4. Μοντέρνο glam look

Οι πρωτότυποι φάκελοι είναι το ιδανικό αξεσουάρ για τις μοντέρνες εμφανίσεις σας κάθε στιγμή της μέρας.

5. Casual chic look

Οι κομψές handbags είναι σίγουρα, οι αγαπημένες σας. Προτιμήστε ουδέτερες αποχρώσεις αν τα σύνολά σας περιέχουν αρκετό χρώμα και prints, για να κρατήσετε μία ισορροπία, ενώ μπορείτε να δοκιμάσετε το αντίστροφο, αν τα looks σας είναι σχετικά άτονα και μονόχρωμα.

Δείτε περισσότερα εδώ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή