Μυστικά ομορφιάς για να είστε λαμπερή στις διακοπές σας

Μυστικά ομορφιάς για να είστε λαμπερή στις διακοπές σας

57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οι περισσότερες γυναίκες παίρνουμε μαζί μας στις διακοπές ένα νεσεσέρ που περιέχει όλα τα απαραίτητα καλλυντικά για την περιποίηση της επιδερμίδας. Τι συμβαίνει, όμως, όταν έχουμε ξεχάσει να πάρουμε μαζί μας κάποια από τα βασικά προϊόντα που μας βοηθούν να είμαστε λαμπερές και στο νησί;

–  Aν ξεχάσατε την οδοντόκρεμά σας, μπορείτε να πλύνετε τα δόντια σας με αλάτι ή θαλασσινό νερό. Το αλάτι θα ξεπλύνει και θα λάμψει τα δόντια σας και σε λίγα λεπτά θα αφήσει στο στόμα μια πολύ ωραία αίσθηση φρεσκάδας.

–  Αν έχετε σκασμένες φτέρνες και δεν έχετε μαζί σας την ειδική κρέμα, μπορείτε να τις μαλακώσεις κάνοντας μασάζ μέσα στο ντους με το conditioner ή την κρέμα των μαλλιών. Αφήστε την κρέμα πέντε λεπτά και μετά ξεπλύνετε τις φτέρνες σαςμε πολύ νερό. Θα εντυπωσιαστείτε από το αποτέλεσμα!

–  Αν ξεχάσατε να πάρετε μαζί σας τον αφρό για μπούκλρς, μπορείτε να μην ξεπλύνετε τα μαλλιά σας μετά τη θάλασσα, να μείνουν δηλαδή, με το αλάτι. Το θαλασσινό νερό θα σας φτιάξει υπέροχες μπούκλες.

– Αντί για ρουζ, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το κραγιόν σας.

– Αντί για κρέμα σώματος μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα after sun.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή