Υπέροχες ολόσωμες φόρμες για κομψές εμφανίσεις

Υπέροχες ολόσωμες φόρμες για κομψές εμφανίσεις

48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ανοίγετε τη ντουλάπα σας και θέλετε να βρείτε μέσα σε λίγο χρόνο ένα στιλάτο και κομψό κομμάτι για να φορέσετε από το πρωί μέχρι το βράδυ. Θα πάτε στο γραφείο, το μεσημέρι έχετε επαγγελματικό γεύμα και νωρίς το βράδυ έχετε κανονίσει συνάντηση με τις φίλες σας. Όλες, λοιπόν, τις ώρες θέλετε να είστε άνετη, αλλά απολύτως περιποιημένη καθώς προβλέπεται να είναι μια πολυάσχολη μέρα.

Μία jumpsuit θα σώσει την κατάσταση και θα σας βγάλει ασπροπρόσωπη, καθώς είναι το κομμάτι που θα συνδυάσετε εύκολα με τα φλατ αλλά και τα ψηλοτάκουνα πέδιλά σας και τα μοντέρνα αξεσουάρ σας.

Οι ολόσωμες φόρμες ταιριάζουν στις περισσότερες εμφανίσεις σας και ανάλογα με τη γραμμή και το υλικό τους μπορούν να γίνουν το βασικό σας κομμάτι σε ένα πρωινό casual look, σε ένα μοντέρνο office look ή σε ένα chic βραδινό.

Διαλέξτε τη jumpsuit που κολακεύει τη σιλουέτα σας, συνδυάστε τη με τα σωστά παπούτσια και αξεσουάρ και δημιουργήστε μία εμφάνιση που θα κερδίσει τις εντυπώσεις.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή