Mini φόρεμα: 3 κομψοί συνδυασμοί

Mini φόρεμα: 3 κομψοί συνδυασμοί

1' 18" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το καλοκαίρι η ντουλάπα σας γεμίζει με mini φορέματα, maxi φούστες, ολόσωμες φόρμες και παντελόνες, αλλά και σορτς ή ολόσωμες φόρμες.

Καλό είναι, λοιπόν, τις φορές που προτιμάτε να φορέσετε ένα mini φόρεμα, να γνωρίζετεμε ποιο τρόπο θα το συνδυάσετε σωστά για να είστε άνετη και στιλάτη. Πρώτος και βασικός κανόνας είναι να προσέξετε το μήκος του φορέματός σας και να το φορέσετε με το σωστό ζευγάρι παπούτσια, αποφεύγοντας τις μεγάλες διαφορές. Δηλαδή είναι προτιμότερο να συνδυάσετε ένα πολύ κοντό φόρεμα με ένα ζευγάρι φλατ πέδιλα ή εσπαντρίγιες από το να το φορέσετε με τα πιο ψηλά πέδιλα ή γόβες που έχετε στη γκαρνταρόμπα σας.

3 μοντέρνα mini φορέματα και δημιουργήστε τις καλύτερες εμφανίσεις του καλοκαιριού ανάλογα με το στιλ σας:

1. Φόρεμα+κιμονό+gladiator σανδάλια

Για να συνδυάσετε το mini φόρεμά σας με το απόλυτο κομμάτι του φετινού καλοκαιριού, δηλαδή το κιμονό, καλό είναι να επιλέξετε ένα φόρεμα bodycon ή σε ίσια γραμμή, ώστε να ισορροπήσετε το σύνολό σας. Ολοκληρώστε την εμφάνισή σας με gladiator sandals, με μία τσάντα με κρόσσια και δημιουργήστε μία καλόγουστη bohemian εμφάνιση.

2. Φόρεμα+τζιν γιλέκο+sneakers

Δημιουργήστε ένα girly chic look με printed mini φόρεμα, ένα τζιν αμάνικο jacket και ένα ζευγάρι λευκά sneakers. Το σύνολο σας είναι φρέσκο, μοντέρνο και μπορείτε να το φορέσετε πρωί αλλά και απόγευμα.

3. Φόρεμα+ πουκάμισο δεμένο στη μέση+εσπαντρίγιες

Συνδυάστε το λευκό mini φόρεμά σας με ένα ζευγάρι εσπαντρίγιες, ένα τζιν πουκάμισο που θα φορέσετε πάνω από το φόρεμα και θα δέσετε με κόμπο στη μέση και μία χρωματιστή τσάντα. Ιδανικό look για μοντέρνες casual εμφανίσεις στην πόλη και το νησί.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή