Air France: Τα καλοκαιρινά ταξίδια με παιδιά είναι διασκέδαση

Air France: Τα καλοκαιρινά ταξίδια με παιδιά είναι διασκέδαση

1' 9" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ενα αξέχαστο ταξίδι υπόσχεται στους μικρούς επιβάτες της η γαλλική αεροπορική εταιρεία. Συγκεκριμένα, στις πτήσεις μεγάλων αποστάσεων τα πληρώματα της Air France προσφέρουν σε όλα τα παιδιά ηλικίας 3 έως 8 ετών ένα νέο σετ με παιχνίδια.

Ανάμεσα σε αυτά υπάρχει ένα μπλοκ ζωγραφικής, στο μπροστινό μέρος του οποίου ένα αεροπλάνο πετά πάνω από ένα τοπίο που τα παιδιά μπορούν να χρωματίσουν, ενώ στο πίσω μέρος υπάρχει ένας σύνδεσμος για να γίνει λήψη μιας πρωτότυπης παιδικής εφαρμογής στο τάμπλετ ή το Smartphone της οικογένειας, με την οποία μπορούν να… ζωντανέψουν το τρισδιάστατο αεροπλάνο τους φωτογραφίζοντάς το! 

Το ταξίδι, πάντως, γίνεται παιχνίδι με την άφιξη στο αεροδρόμιο. Κατά την αναχώρησή τους από Charles de Gaulle του Παρισιού τα παιδιά όσων ταξιδεύουν στην καμπίνα Business σε πτήσεις μεγάλων αποστάσεων μπορούν να περάσουν ευχάριστα στους ειδικούς χώρους στα lounges των τομέων Κ, L και Μ στο Terminal 2Ε, ενώ σε όλα τα αεροδρόμια της πόλης υπάρχουν χώροι για παιχνίδι για τους νεαρούς ταξιδιώτες.

H αεροπορική εταιρεία είναι, τέλος, ο επίσημος συνεργάτης της ταινίας του Μαρκ Οσμπορν «Ο Μικρός Πρίγκιπας», που πρόκειται να προβληθεί στις 29 Ιουλίου στη Γαλλία και πολύ σύντομα σε όλο τον κόσμο.

Για να γιορτάσει την προβολή της ταινίας, που είναι εμπνευσμένη από το βιβλίο του Αντουάν ντε Σαιντ- Εξυπερύ, η Air France οργανώνει έναν μεγάλο διαγωνισμό στα κοινωνικά της δίκτυα με πολλά διαφορετικά δώρα, συμπεριλαμβανομένου ενός οικογενειακού μακρινού ταξιδιού.  

> www.airfrance.fr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή