Πρόσωπα

1' 32" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πάντα παρούσα, πάντα εντυπωσιακή… Οπως μόνο η Σοφία Λόρεν  (φωτ.) μπορεί να είναι. Η διάσημη ηθοποιός, φαινόμενο για το πώς κρατάει ακόμη την ομορφιά και τη λάμψη της παρά την ηλικία της, έκανε μόλις προχθές μια ακόμη δημόσια εμφάνιση. Αφορμή η παρακολούθηση της πρεμιέρας της ταινίας μυστηρίου «Dark Places» του Gilles Paquet-Brenner βασισμένης στη νουβέλα της Τζίλιαν Φλιν, στο Λος Αντζελες της Καλιφόρνιας, στο Harmony Gold Theatre.

(…) Ιστορίες ανθρώπων που επιβίωσαν και έφτασαν ψηλά. Οπως η ιστορία του γοητευτικού Γάλλου ηθοποιού Omar Sy, ο οποίος πόζαρε πριν από λίγες ημέρες για τη συνέντευξη Τύπου της νέας του ταινίας, «Samba», στο Μπέβερλι Χιλς στην Καλιφόρνια. Ο Omar Sy έχει κάνει ένα μακρύ δρόμο από τις παρακμιακές γειτονιές των περιχώρων του Παρισιού όπου μεγάλωσε. Ομως, καθισμένος αναπαυτικά στο πέντε αστέρων ξενοδοχείο στο Μπέβερλι Χιλς, διόλου δεν έχει ξεχάσει τις ρίζες του. Η πορεία του στον χώρο είναι αξιόλογη, καθώς μόλις εβδομάδες μετά την ταινία «Jurassic World» που έσπασε τα ταμεία στην Αμερική και στην οποία πρωταγωνίστησε, σειρά έχει το «Samba», η πρόσφατη γαλλόφωνη ταινία που θα προβληθεί τις επόμενες ημέρες στους κινηματογράφους της Αμερικής.

(…) Μια αναδρομή στην ιστορία της ροκ, μια περιπετειώδης ζωή. Την αυτοβιογραφία του προβάλλει αυτές τις μέρες στον Καναδά, στο Τορόντο, ο Βρετανός μουσικός της ροκ και πρώην κιθαρίστας των Λεντ Ζέπελιν, Τζίμι Πέιτζ. Στην τελευταία παρουσίαση του βιβλίου του, χθες, υπέγραψε αντίτυπα και μίλησε στους θαυμαστές του. Παράλληλα με την προβολή του βιβλίου του, ο Τζίμι Πέιτζ βρέθηκε στο Τορόντο για την πρώτη παρουσίαση των άλμπουμ των Ζέπελιν που θα κυκλοφορήσουν σε μια νέα, ενδιαφέρουσα επανέκδοση.

(…) Τρεις πολυαναμενόμενες παραστάσεις. Από τη Δευτέρα (27/7) έως και τις 29 του μήνα, ο σημαντικός Ελληνας χορογράφος της διασποράς Αντώνης Φωνιαδάκης  θα παρουσιάσει, στην πρώτη του εμφάνιση στο Φεστιβάλ Αθηνών, το σόλο του «Priority» στον χώρο της Πειραιώς 260. Μια παράσταση που δεν πρέπει να χάσουμε.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή