Το κείμενο των 62 βουλευτών υπέρ Μεϊμαράκη

Το κείμενο των 62 βουλευτών υπέρ Μεϊμαράκη

1' 1" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το κείμενο των 62 βουλευτών που ζητούν την παραμονή του Βαγγέλη Μεϊμαράκη στην προεδρία του κόμματος αποκαλύπτει η «Κ».

«Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης αποτελεί τη συνείδηση της παράταξης, κλήθηκε να ηγηθεί και απέδειξε ότι γνωρίζει να υπερασπίζεται τις παρακαταθήκες του Κωνσταντίνου Καραμανλή που καθόρισαν την ευρωπαϊκή φυσιογνωμία της ΝΔ», σημειώνουν οι βουλευτές που υπογράφουν το κείμενο, προσθέτοντας ότι ο «κύριος Μεϊμαράκης έχει πλήρη συναίσθηση των ευθυνών και με την ωριμότητα που τον διακρίνει θα δρομολογήσει και θα εγγυηθεί ο ίδιος τις διαδικασίες για το συνέδριο και την εκλογή του νέου προέδρου της ΝΔ. Μέχρι τότε όμως πρέπει να στηριχθεί από όλους».

Το κείμενο (που διαμόρφωσαν οι Απ. Βεσυρόπουλος και Μ. Κόνσολας) έχουν ήδη υπογράψει 62 από τους 76 βουλευτές της Κ.Ο. της Νέας Δημοκρατίας. Σε αυτό δεν λείπει και η κριτική προς τις κινήσεις των δελφίνων: «Θα ήταν ύβρις προς τους πολίτες αυτές τις κρίσιμες ώρες να κυριαρχήσουν προσωπικές στρατηγικές και φιλοδοξίες… τη στιγμή που η χώρα βρίσκεται στο χείλος του γκρεμού».

Η κρίσιμη συνεδρίαση της Πολιτικής Επιτροπής που θα κρίνει την παραμονή του κ. Μεϊμαράκη στην ηγεσία για τους επόμενους μήνες είναι προγραμματισμένη για αύριο το μεσημέρι, ενώ σήμερα στις 16:00 θα πραγματοποιηθεί κοινή συνεδρίαση της Εκτελεστικής Γραμματείας και του Πολιτικού Συμβουλίου του κόμματος.

Το κείμενο των 62 βουλευτών υπέρ Μεϊμαράκη-1
Το κείμενο των 62 βουλευτών υπέρ Μεϊμαράκη-2
Το κείμενο των 62 βουλευτών υπέρ Μεϊμαράκη-3
Το κείμενο των 62 βουλευτών υπέρ Μεϊμαράκη-4

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή