Ο γύρος της Ελβετίας συναρπάζει και συμφέρει

Ο γύρος της Ελβετίας συναρπάζει και συμφέρει

59" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

…και είναι μια θαυμάσια ιδέα για το καλοκαίρι.

Αν θέλετε να ανακαλύψετε τα καλύτερα της Ελβετίας μόνο σε μία διαδρομή, αρκεί να ακολουθήσετε το Grand Tour of Switzerland, που εκτείνεται σε μήκος 1.600 χιλιομέτρων και περνάει μέσα από τα ομορφότερα σημεία της χώρας. Θα διασχίσετε 4 περιοχές με διαφορετική γλώσσα, σε μια διαδρομή που περιλαμβάνει 5 περάσματα από τις Αλπεις, 11 από Μνημεία Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO και 22 λίμνες!

Πώς θα το πραγματοποιήσετε όλο αυτό; Μα με το Grand Train Tour of Switzerland, το οποίο αξιοποιεί το καλύτερο μέσο μεταφοράς στην Ελβετία, που δεν είναι άλλο από το τρένο, ενώ υπάρχουν και διαδρομές που γίνονται με τα υπόλοιπα, επίσης εξυπηρετικά, δημόσια μέσα μεταφοράς που διαθέτει η χώρα – λεωφορεία και πλοία.

Σε όλα τα παραπάνω μέσα, αλλά και στο σύνολο των αστικών συγκοινωνιών 75 ελβετικών πόλεων, θα κινηθείτε με ένα μονάχα εισιτήριο, το Swiss Travel Pass, το οποίο προσφέρει και πρόσβαση σε 480 μουσεία.

Με τη Swiss Family Card, επίσης, ταξιδεύουν δωρεάν τα παιδιά ηλικίας κάτω των 16 ετών, εφόσον συνοδεύονται από έναν τουλάχιστον γονέα. Επισκεφτείτε το MySeitzerland.com/grandtour για να ενημερωθείτε για τη διαδρομή που προτείνει το Γραφείο Ελβετικού Τουρισμού και το SwissTravelSystem.com/grandtraintour για το εισιτήριό σας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή