Ταξίδι στην Comic Con της Νέας Υόρκης από την Athens Comics Library

Ταξίδι στην Comic Con της Νέας Υόρκης από την Athens Comics Library

47" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τρεις ημέρες απομένουν για τη λήξη του διαγωνισμού του Athens Comics Library, ο νικητής του οποίου θα ταξιδέψει στη Νέα Υόρκη για να ζήσει από κοντά τη μαγεία του μεγαλύτερου και πιο συναρπαστικού pop culture convention της Ανατολικής Ακτής των ΗΠΑ, με όλα τα έξοδα πληρωμένα.

Η Athens Comics Library, η πρώτη δανειστική βιβλιοθήκης ελληνικών και διεθνών comics, με την υποστήριξη της Αμερικάνικης πρεσβείας στην Αθήνα δίνει τη δυνατότητα σε έναν τυχερό να ζήσει τη μοναδική εμπειρία του New York Comic Con, αρκεί να γίνει συνδρομητής της  μέχρι και τις 31 Ιουλίου, προκειμένου να μπει στην κλήρωση που θα αναδείξει τον μεγάλο τυχερό.

Με περισσότερους από 150.000 επισκέπτες το 2014, και μία αξιοζήλευτη λίστα προσκεκλημένων και εκθετών από τους χώρους των comics, των anime, των manga, των video games, του κινηματογράφου και της τηλεόρασης, το New York Comic Con είναι μια ανεπανάληπτη εμπειρία για όσους το επισκέπτονται.  

 Λεπτομέρειες για τον διαγωνισμό, περιμένουν τους ενδιαφερόμενους εδώ.

Ταξίδι στην Comic Con της Νέας Υόρκης από την Athens Comics Library-1

 

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή