Νέα γενιά φθηνών οχημάτων από την GM

Νέα γενιά φθηνών οχημάτων από την GM

47" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πέντε δισ. δολάρια θα διαθέσει η αυτοκινητοβιομηχανία General Motors για την κατασκευή νέας ομάδας οχημάτων που θα προωθήσει στις αναδυόμενες αγορές. Με την επένδυσή της αυτή, η τρίτη σε μέγεθος αυτοκινητοβιομηχανία στον κόσμο ενισχύει τη συνεργασία της με τον εταίρο της στην Κίνα, τη SAIC Motor, και παράλληλα ενισχύει τη στρατηγική της στις αναδυόμενες αγορές στις οποίες προσβλέπει για την αύξηση των πωλήσεών της.

Η νέα ομάδα αυτοκινήτων θα κατασκευάζεται σε τέσσερα βιομηχανικά κέντρα του αναδυόμενου κόσμου, την Κίνα, τη Βραζιλία, την Ινδία και το Μεξικό, και για την παραγωγή τους θα χρησιμοποιούνται σε μεγάλο βαθμό εγχώριοι πόροι. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της GM, περίπου το 88% της αύξησης στις πωλήσεις των επιβατικών αυτοκινήτων παγκοσμίως από σήμερα ώς το 2030 θα προέλθει από τις αναδυόμενες αγορές.

Οπως σχολιάζουν οι FT, πρόκειται για μια ακόμη προσπάθεια διεθνούς αυτοκινητοβιομηχανίας να παράγει οχήματα που θα ικανοποιούν τις προτιμήσεις των καταναλωτών στις αναδυόμενες αγορές και παράλληλα θα μπορούν να παραχθούν με προσιτό κόστος.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή