Πρόσωπα

1' 31" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε μορφή μιούζικαλ θα ανεβεί στο θέατρο το «Bronx Tale», που ήταν κινηματογραφική επιτυχία το 1993. Στην ταινία έπαιζε ο Ρόμπερτ ντε Νίρο (φωτ.), ο οποίος μάλιστα την είχε σκηνοθετήσει. Τώρα, στη θεατρική εκδοχή, που θα κάνει πρεμιέρα στις 4 Φεβρουαρίου 2016 στο Paper Mill Playhouse στο Νιου Τζέρσεϊ, σκηνοθέτης θα είναι πάλι ο Ρόμπερτ ντε Νίρο, σε συνεργασία με τον Τζέρι Ζακς, τον άνθρωπο πίσω από μεγάλα μιούζικαλ όπως το «Guys and Dolls». Πρωταγωνιστής θα είναι ο Τσαζ Παλμιντέρι.

(…) Με μια μοναδική εμφάνιση του Νίκου Πορτοκάλογλου την Πέμπτη 30 Ιουλίου, στις 9 μ.μ., κορυφώνεται το φεστιβάλ στο προαύλιο του Εθνικού Αρχαιολογικού Μουσείου, επί της οδού Πατησίων, που διοργανώνει ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων σε συνεργασία με το Μουσείο. Στην αυλαία του φεστιβάλ, ο Νίκος Πορτοκάλογλου θα ανέβει στη σκηνή με τις «Φτερωτές Κιθάρες», με ένα πρόγραμμα που θα περιλαμβάνει στιγμές από τους σταθμούς της 30χρονης πορείας του. Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

(…) Νέο διοικητικό συμβούλιο διαθέτει από χθες το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος. Με απόφαση του υπουργού Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων Αριστείδη Μπαλτά και του αν. υπουργού Πολιτισμού Νίκου Ξυδάκη, πρόεδρος διορίζεται ο επίκουρος καθηγητής ΑΠΘ Αρης Στυλιανού  και αντιπρόεδρος ο αναπληρωτής καθηγητής ΑΠΘ Δημοσθένης Δώδος. Μέλη ορίζονται η αναπληρώτρια καθηγήτρια ΑΠΘ Τιτίκα Δημητρούλια, ο εκδότης και συγγραφέας Γιώργος Κορδομενίδης και οι ηθοποιοί Φιλαρέτη Κομνηνού, Σπύρος Μπιμπίλας και Χρύσα Σπηλιώτη.

(…) Η επαναλειτουργία του Cine Melina στη Δραπετσώνα μετά τρία χρόνια σιωπής συνδυάζεται με ένα ωραίο πρόγραμμα προβολών. Σήμερα στις 9 το βράδυ θα πραγματοποιηθεί ένα ενδιαφέρον αφιέρωμα στον σκηνοθέτη και διανοούμενο Ροβήρο Μανθούλη. Στην εκδήλωση συμμετέχουν, μεταξύ άλλων, ο σκηνοθέτης Δημήτρης Σπύρου και θα προβληθούν οι ταινίες «Ρίζες: Γιάννης Ρίτσος», «Η Μελίνα στο Παρίσι» κ.ά. Στη συνέχεια, στο Cine Μελίνα θα ακολουθήσει ένα σινεφίλ πρόγραμμα με άποψη (ταινίες για παιδιά και νέους, ντοκιμαντέρ, κλασικό σινεμά κ.ά.).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή