Φιλική νίκη (2-1) Ολυμπιακού επί της Τβέντε στην Ολλανδία

Φιλική νίκη (2-1) Ολυμπιακού επί της Τβέντε στην Ολλανδία

51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ικανοποιώντας απόλυτα με την εμφάνισή του στα πρώτα σαράντα πέντε λεπτά, ο Ολυμπιακός επικράτησε της Τβέντε με 2-1, στο πρώτο επί ολλανδικού εδάφους φιλικό παιχνίδι που έδωσε χθες στο Φέγενορντ. Αναμφίβολα, το σχήμα που χρησιμοποίησε ο Μάρκο Σίλβα έως το ημίχρονο άφησε πολύ καλές εντυπώσεις. Στο διάστημα αυτό οι «ερυθρόλευκοι» πέτυχαν δύο γκολ με τον Φορτούνη στο 29’ και τον Πάρντο στο 45’ (ήταν οι κορυφαίοι των νικητών μαζί με τον Ελαμπντελαουί), είχαν δύο δοκάρια με τους Ντουρμάζ και Πάρντο, καθώς και πολλές ακόμη ευκαιρίες για να παραβιάσουν και άλλες φορές την εστία της ολλανδικής ομάδας, η οποία μείωσε το σκορ με τον Ζίγιεχ στο 77’. Δεν χρησιμοποιήθηκε ο Φινμπόγκασον, το ντεμπούτο του οποίου αναμένεται να γίνει στο φιλικό του Σαββάτου με τη Φέγενορντ στο Ρότερνταμ (ώρα έναρξης 21.00). Για την Τρίτη οριστικοποιήθηκε το φιλικό παιχνίδι με τη Σίβασπορ στην περιοχή του Αρνεμ.

Για τον Ολυμπιακό έπαιξαν οι: Kαπίνο, Ελαμπντελαουί (73’ Σάλιακας), Σαλίνο, Αυλωνίτης, Βούρος, Μιλιβόγεβιτς (46’ Ζντιέλαρ), Μπουχαλάκης (46’ Κασάμι), Φορτούνης (46’ Φουστέρ), Ντουρμάζ (46’ Ντοσεβί), Πάρντο (68’ Γιαννιώτας), Χάρα (46’ Πουλίδο).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή