Η ανατροπή «γεννά» ελπίδες

2' 6" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τη σωστή νοοτροπία που έδειξαν οι παίκτες του όταν όλα άρχισαν να πηγαίνουν στραβά εξήρε ο Γιάννης Αναστασίου, μιλώντας τους την επομένη του αγώνα με την Μπριζ. Ο 43χρονος προπονητής εμφανίστηκε ικανοποιημένος από το νικηφόρο 2-1 και την εικόνα του Παναθηναϊκού στο πρώτο επίσημο παιχνίδι της περιόδου, αλλά δεν παρέλειψε να κάνει παρατηρήσεις και συστάσεις σε κάποιους «πράσινους» για τα ατομικά λάθη τους. Το «πριμ» του για τη νίκη ήταν ένα έξτρα ρεπό για σήμερα, ώστε όλοι να αποφορτιστούν από την ένταση του αγώνα για να επικεντρωθούν στη συνέχεια στη ρεβάνς του Βελγίου.

«Συγχαρητήρια για τη νίκη. Ακόμα και όταν στράβωσαν όλα, είχατε σωστή συμπεριφορά. Σας είχα πει ότι, εάν παίξετε όπως μπορείτε, θα νικήσουμε. Εφαρμόσατε όσα δουλέψαμε και βγήκε στο γήπεδο. Είμαι ικανοποιημένος», τους είπε ο Αναστασίου και πρόσθεσε: «Eγιναν λάθη, κυρίως στα πρώτα λεπτά. Θα τα αναλύσουμε μετά το ρεπό και θα δουλέψουμε για να τα διορθώσουμε. Η εικόνα μας στο δεύτερο ημίχρονο ήταν πολύ καλή. Δεν τελείωσε κάτι. Eχουμε ένα προβάδισμα, και πρέπει να πάμε στο Βέλγιο για να τελειώσουμε την πρόκριση».

Παραφωνία στο κλίμα ευφορίας ήταν ο Σέρχιο Σάντσεθ. Φυσικά και ήταν ανακουφισμένος που η αποβολή του δεν στοίχισε ακριβά, αλλά ξέροντας πολύ καλά ως έμπειρος επαγγελματίας σε πόσο δύσκολη θέση έφερε την ομάδα, ήταν φανερά στενοχωρημένος. Ο Αναστασίου μίλησε για λίγο μαζί του μετά το παιχνίδι, ενώ αρκετοί από τους συμπαίκτες του προσπάθησαν να του αλλάξουν την ψυχολογία. Ο Ισπανός στόπερ δεν υπολογίζεται για τη ρεβάνς της ερχόμενης Τετάρτης στο Βέλγιο, κι αυτή είναι μια ακόμη δυσάρεστη συνέπεια της αποβολής του.

• Αρνητική απάντηση έδωσε ο Παναθηναϊκός σε πρόταση 6 εκατ. ευρώ για τον Μπεργκ από ομάδα των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, όπως αποκάλυψε ο μάνατζέρ του, Στάινερ Ντέιτζ. Αρνητική απάντηση δόθηκε και στην (ύψους 3 εκατ. ευρώ) πρόταση της Γκενκ για τον Καρέλη.

• «Πράσινος» μέχρι το καλοκαίρι του 2018 είναι και τυπικά ο Νίκος Γιαννακόπουλος. «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που βρίσκομαι στην οικογένεια του Παναθηναϊκού. Είναι μια τεράστια ομάδα, με βαριά φανέλα και απίστευτους οπαδούς, ενώ αποτελεί ένα μεγάλο βήμα για εμένα. Ευχαριστώ τους ανθρώπους της ομάδας που με πίστεψαν, τον κ. Φύσσα και τον κ. Βόκολο, καθώς επίσης και τον εκπρόσωπό μου, τον Τάσο Παπαδόπουλο. Υπόσχομαι στους φιλάθλους του Παναθηναϊκού αλλά και στον προπονητή μου ότι θα δουλεύω σκληρά καθημερινά για να βελτιώνομαι, έτσι ώστε να διεκδικήσω θέση βασικού στην ομάδα», δήλωσε ο 22χρονος τερματοφύλακας, μετά την υπογραφή του συμβολαίου του.

• Νέο μιντιακό πρότζεκτ αναλαμβάνει για λογαριασμό του Παναθηναϊκού ο Νικόλας Βασιλαράς, παραχωρώντας, έπειτα από τρία χρόνια, τη θέση του υπεύθυνου επικοινωνίας της ΠΑΕ στον δημοσιογράφο Σταμάτη Γαρρή.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή