Τα δωρεάν της εβδομάδας

57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΕΙΚΑΣΤΙΚΑ

Κυριακή 2.8

Στην Γκαλερί Σκουφά της Μυκόνου παρουσιάζεται έως την Πέμπτη (6/8) η ατομική έκθεση φωτογραφίας της Μαρίνας Βερνίκου με τίτλο «Sea Through II». Μια σειρά φωτογραφιών θαλασσινών τοπίων χρησιμοποιώντας ποικίλους χρόνους έκθεσης και βαθμούς εστίασης του φωτογραφικού διαφράγματος.  Δήλου 12, Χώρα Μυκόνου

Παρασκευή 7.8

Εγκαίνια της έκθεσης ζωγραφικής του Ανδρέα Κοντέλλη με θέμα «Λήμνος» (φωτ.) στο παλιό λιμάνι της Μύρινας διοργανώνουν η αίθουσα τέχνης Αποθήκη και ο όμιλος Ανεμόεσσα. Παράλληλα με την έκθεση εγκαινιάζεται ο νέος χώρος της Αποθήκης.

  Λήμνος

Σάββατο 8.8

Εγκαίνια στο Ιστορικό Αρχείο-Μουσείο Υδρας για την ατομική έκθεση του Αλέξη Βερούκα με τίτλο «Rocky Days». Δέκα έργα μεγάλων διαστάσεων που ολοκληρώθηκαν από τον ζωγράφο κατά τη διάρκεια του τελευταίου χρόνου στο Παρίσι. Στις 8.30 μ.μ.

  Λιμάνι Υδρας

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Κυριακή 2.8

Στο Θέατρο της Κάτω Χώρας Σερίφου πραγματοποιείται το 7ο Φεστιβάλ Σουραυλιού «Τελενίκειος Ηχώ». Ντόπιοι οργανοπαίχτες από τη Σέριφο και άλλα Κυκλαδονήσια θα παίξουν με το σουραύλι και το τουμπί. Στις 9.15 μ.μ.

Σέριφος

Παρασκευή 7.8

Εναρξη του «Στέρνα Fringe Festival 2015» στο χωριό Υστέρνια της Τήνου. Ενα φεστιβάλ τεχνών που περιλαμβάνει μουσικές βραδιές, γιόγκα, έκθεση φωτογραφίας, δημιουργικό εργαστήρι για παιδιά κ.ά. 7-9/8,

Υστέρνια, Τήνος

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή