Πολιτιστική ατζέντα της Παρασκευής

Πολιτιστική ατζέντα της Παρασκευής

1' 28" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

• Οι «Εκκλησιάζουσες» του Αριστοφάνη, παραγωγή του Εθνικού Θεάτρου, παρουσιάζονται απόψε και αύριο στο Αρχαίο Θέατρο Επιδαύρου. Η σκηνοθεσία είναι του Γιάννη Μπέζου. Με τους Γιάννη Ζουγανέλη, Λαέρτη Μαλκότση, Γιάννη Μπέζο, Δανάη Σκιάδη κ.ά.

• Στο Μικρό Θέατρο Αρχαίας Επιδαύρου παρουσιάζεται απόψε και αύριο ο «Αίας» του Σοφοκλή σε σκηνοθεσία της Σύλβιας Λιούλιου. Παίζουν οι Κωνσταντίνος Αβαρικιώτης, Σοφία Κόκκαλη, Μιχάλης Σαράντης, Αγγελος Τριανταφύλλου, Χάρης Φραγκούλης κ.ά. Ωρα έναρξης 9 μ.μ. Παλαιά Επίδαυρος.

• Στην Πειραιώς 260 η δεύτερη και τελευταία παράσταση του έργου «Θέλω μια χώρα» του Ανδρέα Φλουράκη στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών. Η σκηνοθεσία είναι της Μαριάννας Κάλμπαρη. Ωρα έναρξης 9 μ.μ. Πειραιώς 260, Κτίριο Δ.

• Στο Κτίριο Η της Πειραιώς 260 στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών η «Λουκρητία Βοργία» του Βίκτωρος Ουγκώ σε σκηνοθεσία Νικίτα Μιλιβόγεβιτς. Παίζουν οι Λυδία Φωτοπούλου, Θεοδώρα Τζήμου, Ανδρέας Κωνσταντίνου κ.ά. Ωρα έναρξης 9 μ.μ. Πειραιώς 260.

• Συναυλία του σταρ της αφρο-ποπ μουσικής Salif Keita στον Λόφο της Σάνης στο πλαίσιο του Sani Festival 2015 «Sounds of the world».

• Στο Φεστιβάλ Κορώνης πραγματοποιείται απόψε καλλιτεχνικό εργαστήριο με θέμα το κολάζ από την καλλιτέχνιδα Φάτμα Εργκίουνγερ στο Μανιατάκειο Ιδρυμα. Από τις 8 έως τις 11 μ.μ. Κορώνη.

• Ξεκινούν αύριο οι εκδηλώσεις στην αυλή του Πέραν με τη μουσική βραδιά της τραγουδίστριας Κατερίνας Σκορδαλάκη και του συνθέτη και δεξιοτέχνη του τρίχορδου μπουζουκιού Λάκη Ορφανίδη, αφιερωμένη στα καφέ αμάν και το ρεμπέτικο. Ωρα έναρξης 11 μ.μ. Λεωφόρος Δεκελείας 20, Νέα Χαλκηδόνα.

• Στο Εργοστάσιο Τεχνών Σαντορίνης (SAF) δίνει μεταμεσονύχτια συναυλία το μουσικό σχήμα Kyklos Ensemble με σολίστ στην άρπα τη Μαρία Μπιλντέα. Ωρα έναρξης 9 μ.μ. Βλυχάδα, Σαντορίνη.

• Ανακοινώνεται ότι το ΔΗΠΕΘΕ Αγρινίου έχει προβεί σε δημοσίευση προκήρυξης για την κάλυψη της θέσης του καλλιτεχνικού διευθυντή. Πληροφορίες στο τηλέφωνο 26410 21158 και στο site www.dipethe-agriniou.gr.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή