Επιλογές της εβδομάδας: Περιφέρεια

Επιλογές της εβδομάδας: Περιφέρεια

1' 14" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΘΕΑΤΡΟ

«Εκκλησιάζουσες»

Επίδαυρος

Δεύτερη μέρα  απόψε για τις «Εκκλησιάζουσες» του Αριστοφάνη, παραγωγή του Εθνικού Θεάτρου, στο Αρχαίο Θέατρο Επιδαύρου. Η σκηνοθεσία είναι του Γιάννη Μπέζου. Παίζουν οι Γιάννης Ζουγανέλης, Γιάννης Μπέζος, Λαέρτης Μαλκότσης κ.ά. Ωρα έναρξης 9 μ.μ.

ΜΟΥΣΙΚΗ

Πανσέληνος

Δήλος

Συναυλία δίνουν απόψε στον αρχαιολογικό χώρο της Δήλου ο Δημήτρης Παπαδημητρίου και η Φωτεινή Δάρρα. Το πρόγραμμα της βραδιάς περιλαμβάνει τραγούδια πάνω σε αρχαία λυρική ποίηση αλλά και σύγχρονη, καθώς και τη νέα σύνθεση βασισμένη στους «Υμνους στον Απόλλωνα, του Ομήρου και του Καλλίμαχου». Ωρα έναρξης 9 μ.μ.

ΘΕΑΤΡΟ

«Ιφιγένεια» του Ευριπίδη

Επίδαυρος

Στο Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου την ερχόμενη Παρασκευή (7/8) και το Σάββατο (8/8) θα παρουσιαστεί «Η Ιφιγένεια στη χώρα των Ταύρων», καλοκαιρινή παραγωγή του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος σε μετάφραση και σκηνοθεσία του Θωμά Μοσχόπουλου. Παίζουν οι Αμαλία Μουτούση, Γιώργος Χρυσοστόμου, Αννα Καλαϊτζίδου κ.ά. Ωρα έναρξης 9 μ.μ.

ΜΟΥΣΙΚΗ

Τριήμερο φεστιβάλ

Ελαφόνησος

Γνωστοί Ελληνες και ξένοι dj θα συναντηθούν στην Ελλάδα για ένα τριήμερο φεστιβάλ μουσικής, το «Bizarre Gathering», που θα πραγματοποιηθεί στην Ελαφόνησο, στο Akrotiri Summer Club (1, 2 και 3/8). Συμμετέχουν μεταξύ άλλων οι Deborah de Luca, Manolaco, Gus & Bonso, Mikele, Romylos, George Seragos κ.ά.

ΜΟΥΣΙΚΗ

Οργανοπαίκτες

Σέριφος

Το Φεστιβάλ Σερίφου φιλοξενεί και φέτος το 7ο Φεστιβάλ Σουραυλιού «Τελενίκειος ηχώ» αύριο στο θέατρο της Κάτω Χώρας. Ντόπιοι οργανοπαίκτες από τη Σέριφο και άλλα κυκλαδονήσια θα παίξουν με το σουραύλι, την τσαμπούνα και το τουμπί. Καθοδηγητής τους ο λαογράφος και ερευνητής Θοδωρής Γ. Λιβάνιος. Ωρα έναρξης 9.15 μ.μ. Είσοδος ελεύθερη.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή