5 θαυματουργά beauty tips για πολυάσχολες γυναίκες

5 θαυματουργά beauty tips για πολυάσχολες γυναίκες

1' 38" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Είναι γεγονός πως αν έχετε τον χρόνο που χρειάζεστε για να ετοιμαστείτε, δείχνετε υπέροχη γιατί φοράτε τα ρούχα που θέλετε, πετυχαίνετε το μακιγιάζ που επιθυμείτε και προλαβαίνετε να δοκιμάσετε τα νέα χτενίσματα που είδατε στο αγαπημένο σας beauty blog.

Τι γίνεται όμως τις φορές που τρέχετε πανικόβλητη, γιατί δεν ακούσατε το ξυπνητήρι και σηκωθήκατε αργά ή τις περιπτώσεις που η διάθεσή σας δεν σας βοηθάει καθόλου; Φυσικά, υπάρχουν λύσεις που σώζουν την κατάσταση κι έτσι δεν έχετε παρά να δοκιμάσετε 5 beauty tips που κάνουν θαύματα ακόμη και τις στιγμές που φεύγετε από το σπίτι βιαστικά.

1. Τα περιποιημένα και καλοχτενισμένα μαλλιά κερδίζουν σίγουρα πόντους

Ποια γυναίκα δεν θα ήθελε να έχει ένα haircut, που θα της έδινε τη δυνατότητα να λούζεται και μέσα σε 10 λεπτά τα μαλλιά της να είναι έτοιμα. Επειδή όμως, αυτό δεν είναι πάντα εφικτό και κάθε τύπος μαλλιών έχει τις ιδιαιτερότητές του, μπορείτε να επιλέξετε ένα χτένισμα που τουλάχιστον δεν θα σας ταλαιπωρεί τις ώρες που βιάζεστε. Στην χειρότερη πάντως περίπτωση, μπορείτε να φτιάξετε τις πιο μοντέρνες ponytails, πλεξούδες ή κότσους.

2. Βάψτε τα μάτια σας όσο πρέπει

Καλό είναι να βάψετε τα μάτια σας για να δείχνουν πιο έντονα, αλλά να αποφύγετε τις υπερβολές. Ειδικά, τις μέρες που δεν προλαβαίνετε να δημιουργήσετε ένα ολοκληρωμένο μακιγιάζ, μπορείτε να ποντάρετε στη βοήθεια της μάσκαρα και μιας ουδέτερης σκιάς. Αφήστε το μολύβι ματιών, το eyeliner και τις ψεύτικες βλεφαρίδες για τις πιο formal εμφανίσεις σας.

3. Το μυστικό για τέλεια νύχια κάθε στιγμή

Αν δεν προλαβαίνετε να κάνετε κάθε εβδομάδα manicure, μπορείτε να επιλέξετε την τεχνική με τα ημιμόνιμα βερνίκια που διαρκούν γύρω στις 2 με 3 εβδομάδες. Έτσι, μπορείτε να ζητήσετε από την αισθητικό σας ένα γαλλικό manicure ή ένα πιο μοντέρνο με χρώμα.

4. Χείλη ζουμερά και περιποιημένα

Καλό είναι να έχετε πάντα στο νεσεσέρ σας ένα lip balm που ενυδατώνει και περιποιείται τα χείλη σας, όπως και ένα κραγιόν σε μία απόχρωση που μπορείτε να φορέσετε πρωί και βράδυ.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή