Γαστρονόμος Αυγούστου

48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Συλλεκτικό τεύχος: ντομάτα

Οι καλύτερες συνταγές μας με τη βασίλισσα των θερινών ζαρζαβατικών

Όλα τα θέματα και οι συνταγογραφικές στήλες του περιοδικού είναι αφιερωμένες στην ντομάτα. Συγκεκριμένα:

– BEST OF THE BEST: Τα καλύτερα των καλύτερων καλοκαιρινά ντοματοφαγητά που έχουμε δημοσιεύσει. Από ζυμαρικά και ρύζια, μέχρι λαδερά, κρεατικά, πουλερικά και ψάρια.

– Γιορτινό μενού: Κρύα ντοματόσουπα, ταρτ τατέν ντομάτας, πεσκανδρίτσα με γλιστρίδα κοκκινιστή και σαλάτα με ντρέσσινγκ ντομάτας

– Τοπική κουζίνα: Τα καλύτερα κοκκινιστά της χώρας

– Ντομάτα στο βάζο: Σπιτικά τσάτνι, κέτσαπ, πελτές και λιαστές ντομάτες

– Πιάτα ημέρας… κοκκινιστά

– Πρωτότυπες ντοματοσαλάτες

– 5 ιδιαίτεροι ντάκοι-γεύματα στο πι+φι

– Weekend: Η ντομάτα βάζει τα καλά της. Περίτεχνες συνταγές για το Σ/Κ

– Πρώτη φορά: Γίνονται οι γεμιστές ντομάτες κροκέτα;

– Νέα ελληνική κουζίνα: Ψάρι με δυο λογιών ντομάτες

Ακόμη,

Ταξίδι στη Σίφνο.

Ταξιδέψαμε, ερευνήσαμε, ανακαλύψαμε τα καλύτερα τοπικά προϊόντα και μαγειρέψαμε τις πιο ιδιαίτερες τοπικές συνταγές.

Ζαχαροπλαστείο

Βερίκοκο – κεράσι: δροσερά καλοκαιρινά γλυκίσματα

Αυτή την Κυριακή με την Καθημερινή

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή