Ραντεβού και φέτος στην Κυπαρισσία

Ραντεβού και φέτος στην Κυπαρισσία

45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

… (για το καθιερωμένο παζάρι αντικών).

Οπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος από τις 6 έως τις 11 Αυγούστου το Μεγάλο Καλντερίμι της Παλιάς Πόλης της Κυπαρισσίας θα φιλοξενήσει το 11ο Παζάρι Αντικών και Παλαιών Αντικειμένων, με συμμετοχή εμπόρων από την Αθήνα, την Πάτρα και την Καλαμάτα.

Πρόκειται για το μεγαλύτερο πολιτιστικό γεγονός της πόλης, το οποίο οργανώνεται από το Πρόγραμμα για την Προστασία και Ανάδειξη της Παλιάς Πόλης της Κυπαρισσίας και τον Δήμο Τριφυλίας και συγκεντρώνει χιλιάδες επισκέπτες από όλη την Ελλάδα.

Eντός των ημερομηνιών του παζαριού θα διοργανωθούν επίσης οι καθιερωμένες γευσιγνωσίες τριφυλιακών οίνων με καθολική σχεδόν φέτος συμμετοχή των οινοπαραγωγών της περιοχής.

Οι οινογνωσίες θα γίνουν το Σάββατο και την Κυριακή, 8 και 9  Αυγούστου, από τις 9 το βράδυ και μετά στον παρακείμενο στο παζάρι Δημοτικό Κήπο.

> Οι ώρες λειτουργίας του παζαριού είναι από τις 10 το πρωί μέχρι τις 12 το βράδυ. Πληροφορίες: www.kyparissiaoldtown.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή