Ενταση και πέντε προσαγωγές στις Σκουριές Χαλκιδικής

Ενταση και πέντε προσαγωγές στις Σκουριές Χαλκιδικής

40" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ενταση επικράτησε νωρίτερα, έξω από το εργοτάξιο της "Ελληνικός Χρυσός" στις Σκουριές Χαλκιδικής, όπου διαδηλωτές πραγματοποίησαν από νωρίς το πρωί συγκέντρωση ενάντια στην επένδυση, κινητοποίηση με την οποία επρόκειτο να πέσει η "αυλαία" του δεκαήμερου δράσεων, που διοργάνωσαν οι Επιτροπές Αγώνα από τη Χαλκιδική και τη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι διαδηλωτές απέκλεισαν δρόμο περιφερειακά των εγκαταστάσεων, με συνέπεια να καθίσταται αδύνατη η διέλευση των εργαζομένων και των οχημάτων της επιχείρησης. Λίγο πριν τις 3 το απόγευμα, δυνάμεις της Αστυνομίας επιχείρησαν να απομακρύνουν τους διαδηλωτές από το σημείο και ακολούθησε ένταση.

Οπως έγινε γνωστό, προσήχθησαν πέντε διαδηλωτές, που μεταφέρθηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα Πολυγύρου όπου εξετάστηκαν. Κατά αστυνομικές πληροφορίες, σε βάρος τους σχηματίζεται δικογραφία, για παρακώλυση συγκοινωνιών και αποφασίστηκε η κράτησή τους. Λίγο αργότερα πάντως, οι προσαχθέντες αφέθηκαν ελεύθεροι έπειτα από εντολή του εισαγγελέα.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή