Γεροβασίλη: «Αρχίζει από αύριο η συγγραφή της συμφωνίας»

Γεροβασίλη: «Αρχίζει από αύριο η συγγραφή της συμφωνίας»

53" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Από αύριο αρχίζει η διαδικασία συγγραφής της συμφωνίας», δήλωσε στον ΣΚΑΪ η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη, τονίζοντας πως η ελληνική πλευρά είναι έτοιμη να κάνει ό,τι χρειάζεται ώστε έως τις 18 Αυγούστου να κατατεθεί το κείμενο στη Βουλή.

Η κ. Γεροβασίλη σημείωσε πάντως πως προϋπόθεση για την επίτευξη λύσης είναι η τήρηση των συμφωνηθέντων και από την πλευρά των εταίρων, προσθέτοντας πως η εμπειρία δείχνει ότι όσο πιο κοντά βρισκόμαστε σε συμφωνία οι πιέσεις αυξάνονται.

Παράλληλα έκανε λόγο για σκληρή διαδικασία και σκληρές επιλογές. «Εχουμε μία σκληρή διαδικασία, έχουμε κάνει σκληρές επιλογές για να μη συμβεί στη χώρα το χειρότερο» είπε χαρακτηριστικά η κυβερνητική εκπρόσωπος και πρόσθεσε ότι «το θέμα της συμφωνίας δεν αφορά μόνο την Ελλάδα και μια άλλη πλευρά. Υπάρχουν αντικρουόμενες απόψεις εντός της Ε.Ε. ενώ και οι απόψεις των ίδιων των θεσμών πολλές φορές δεν ταυτίζονται μεταξύ τους.

«Κάποιοι υπονομεύουν την προσπάθεια, το θέμα του Grexit δεν έχει φύγει οριστικά», τόνισε επίσης η κ. Γεροβασίλη για να προσθέσει ότι «λόμπι ξένων συμφερόντων θέλουν την Ελλάδα στη δραχμή».

 

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή