Καταλήγει στο τελικό σχήμα ο Αναστασίου

Καταλήγει στο τελικό σχήμα ο Αναστασίου

1' 37" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τον Κώστα Τριανταφυλλόπουλο αντί του Γιώργου Κουτρουμπή επέλεξε ο Γιάννης Αναστασίου, για να καλύψει το κενό του τιμωρημένου Σάντσεθ στο κέντρο της άμυνας. Ο 23χρονος στόπερ πήγε πολύ καλά στο κεκλεισμένων των θυρών φιλικό με τον Αρη Λεμεσού στη Λεωφόρο (πέτυχε, μάλιστα, το μοναδικό γκολ του αγώνα) και «κλείδωσε» τη θέση του στην ενδεκάδα για την αυριανή ρεβάνς με την Μπριζ, δίνοντας στον προπονητή του την ευχέρεια να χρησιμοποιήσει τον Κουτρουμπή στη μεσαία γραμμή, δεύτερο αμυντικό χαφ μαζί με τον Τάσο Λαγό.

Οι «πράσινοι» ολοκλήρωσαν χθες την προετοιμασία τους χωρίς απρόοπτα της τελευταίας στιγμής. Μια αδιαθεσία του Πέτριτς (στομαχικές διαταραχές) τον κράτησε εκτός προπόνησης, αλλά θα είναι στην 20μελή αποστολή που θα πετάξει σήμερα για την Μπριζ, μαζί με τους Κοτσόλη, Στιλ, Κουτρουμπή, Χουχούμη, Τριανταφυλλόπουλο, Βέμερ, Ταυλαρίδη, Μπούρμπο, Ζέκα, Λαγό, Δώνη, Πράνιτς, Μπεργκ, Ατζαγκούν, Καρέλη, Κλωναρίδη, Νίνη, Λουντ και Καλτσά.

Σε αντίθεση με τον Παναθηναϊκό, που κρατά τους τόνους χαμηλά, οι άνθρωποι της Μπριζ μοιάζουν να επιδιώκουν την πίεση. Οι δηλώσεις προέδρου και προπονητή ότι δεν ασχολούνται με το ματς κόντρα στη Μαλίν για το πρωτάθλημα, γιατί η αυριανή ρεβάνς είναι ο «αγώνας της χρονιάς» για την ομάδα τους, δείχνουν το πόσο σημαντική θεωρούν για την Μπριζ την πρόκριση στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ. Δεν έμειναν, μάλιστα, μόνο στα λόγια. Το εισιτήριο της αναμέτρησης ορίστηκε μόλις στα 10 ευρώ για να γεμίσει το Στάδιο Γιαν Μπρεϊντέλ και να γίνει ακόμα πιο δυνατή έδρα.

• «Παγώνουν» οι όποιες εξελίξεις στα μεταγραφικά μέχρι τον αγώνα με την Μπριζ, το αποτέλεσμα του οποίου θα καθορίσει το «δούναι και λαβείν» του Παναθηναϊκού έως το τέλος της μεταγραφικής περιόδου. Σύμφωνα με ΜΜΕ του Βελγίου, η Γκενκ επανήλθε για τον Καρέλη προσφέροντας 3 εκατ. ευρώ, μαζί με τους επιθετικούς Εμπογιό και Μουζάκι, αλλά εισέπραξε αρνητική απάντηση, με την υποσημείωση ότι το μίνιμουμ γι’ αυτήν τη μεταγραφή είναι 5 εκατ. ευρώ.

• Στη Γερμανία για να υπογράψει στη Φουρτούνα Ντίσελντορφ βρίσκεται ο Αμπέντ, οπότε κλείνει οριστικά αυτό το θέμα για τον Παναθηναϊκό.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή