Με αργούς ρυθμούς στον ΠΑΟΚ ο μεταγραφικός σχεδιασμός

Με αργούς ρυθμούς στον ΠΑΟΚ ο μεταγραφικός σχεδιασμός

53" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τη δεύτερη μεταγραφική του κίνηση θα ανακοινώσει σήμερα ο ΠΑΟΚ. Ο Γκάρι Ροντρίγκες, ακραίος μεσοεπιθετικός από το Πράσινο Ακρωτήρι, βρίσκεται από χθες στη Θεσσαλονίκη και σήμερα θα βάλει την υπογραφή του στο συμβόλαιο που του έχει προσφέρει ο «Δικέφαλος», το οποίο θα έχει διάρκεια τριών ετών.

Ο Ροντρίγκες θα ξεκινήσει άμεσα προπονήσεις με τη νέα του ομάδα, αλλά φυσικά δεν υπολογίζεται για τον επαναληπτικό της Πέμπτης, με τη Σπάρτακ Τρνάβα στη Σλοβακία. Είναι ουσιαστικά ο παίκτης που θα ανοίξει τον… χορό των υπόλοιπων μεταγραφικών κινήσεων του ΠΑΟΚ με τη σφραγίδα του Φρανκ Αρνεσεν.

Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σε συζητήσεις με τη Ριέκα για την απόκτηση του 26χρονου Κροάτη αριστερού μπακ χαφ Μαρίν Λέοβατς, τον οποίο διεκδικεί και η Τζένοα. Πάντως, ο ατζέντης του παίκτη, Μίλαν Μαρτίνοβιτς, με δηλώσεις του αποκάλυψε πως η μοναδική διαφορά ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Ριέκα είναι ο τρόπος καταβολής των χρημάτων της μεταγραφής. Η ελληνική ομάδα θέλει να πληρώσει ένα μεγάλο μέρος τώρα και τα υπόλοιπα στη συνέχεια, ενώ θετικό είναι το γεγονός πως τον ποδοσφαιριστή γνωρίζει καλά ο Τούντορ, που έχει εισηγηθεί την απόκτησή του.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή