Πρόσωπα

1' 32" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στο κινηματογραφικό φεστιβάλ της Βενετίας, και πιο συγκεκριμένα στο διαγωνιστικό τμήμα Orizzonti, συμμετέχει ο Γιώργος Ζώης (φωτ.) με την πρώτη μεγάλου μήκους ταινία του «Interruption». Το φιλμ αντλεί έμπνευση από το τραγικό γεγονός της τρομοκρατικής επίθεσης σε θέατρο της Μόσχας τον Οκτώβριο του 2002. Η συμμετοχή, πάντως, αυτή στη «Μόστρα» δεν είναι η πρώτη για τον νέο σκηνοθέτη, αφού και οι δύο προηγούμενες μικρού μήκους ταινίες του, «Casus Belli» και «Τίτλοι Τέλους», προβλήθηκαν επίσης εκεί.

(…) Την υποκριτική του «ενηλικίωση» συνεχίζει ο σταρ της σειράς ταινιών «Χάρι Πότερ», Ντάνιελ Ράντκλιφ , ο οποίος δοκιμάζει διάφορους ρόλους στην –καθόλου εύκολη– προσπάθειά του να περάσει στη συνείδηση του κοινού ως κάτι παραπάνω από τη φιγούρα του πασίγνωστου μικρού μάγου. Ο νεαρός ηθοποιός θα υποδυθεί έναν μυστικό πράκτορα του FBI στο κατασκοπικό θρίλερ «Imperium» του Ντάνιελ Ραγκούσις. Το φιλμ βασίζεται στις πραγματικές εμπειρίες του συν-σεναριογράφου Μάικλ Τζέρμαν, ο οποίος υπηρέτησε επί χρόνια ως μυστικός αστυνομικός σε νεοναζιστικές οργανώσεις.

(…) Κομμάτια από τη νέα πολυαναμενόμενη (11/9) δισκογραφική δουλειά του, με τίτλο «The Story of Sonny Boy Slim», κυκλοφόρησε ο Gary Clark Jr. Ο σπουδαιότερος από τους αναβιωτές των ηλεκτρικών μπλουζ συνεχίζει στο ύφος του πολυβραβευμένου «Blak and Blu», δείχνοντας σ’ αυτή τη δουλειά ακόμα περισσότερη άνεση στις συνθέσεις και τους αυτοσχεδιασμούς, σε έναν δίσκο του οποίου η παραγωγή έγινε εξ ολοκλήρου στην πατρίδα του, το Οστιν του Τέξας.

(…) Αλλον έναν γύρο προβλημάτων με τις ευρωπαϊκές Αρχές είχε το περασμένο Σάββατο ο δημοφιλής ράπερ Σνουπ Ντογκ, ο οποίος βρέθηκε να μεταφέρει 422.000 δολάρια σε μετρητά –μέσα σε μαξιλαροθήκες– σε έλεγχο που του έγινε από την ιταλική αστυνομία. Ο δικηγόρος του καλλιτέχνη δήλωσε πως τα χρήματα προέρχονται αποκλειστικά από τις συναυλίες του στην Ευρώπη, το ποσό, ωστόσο, είναι πολύ μεγαλύτερο από το επιτρεπόμενο άνευ δήλωσης στην Ε.Ε. Λιγότερο από μία εβδομάδα πριν, ο ράπερ είχε ελεγχθεί και από τη σουηδική αστυνομία για χρήση ναρκωτικών.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή