Πρόσωπα

1' 31" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε πολλούς έλειψε, κατά την προηγούμενη σεζόν του «Game of Thrones», ο χαρακτήρας του Bran Stark, που επιστρέφει στον έκτο κύκλο, και μαζί του το κομμάτι της πλοκής που τον αφορά. Σε αυτό, βέβαια, περιλαμβάνεται και το περίφημο «Κοράκι με τα Τρία Μάτια», χαρακτήρας αινιγματικός και «κλειδί», από ό,τι φαίνεται, για την εξέλιξη της ιστορίας. Το πράγμα, μάλιστα, απέκτησε περισσότερο ενδιαφέρον εχθές, όταν έγινε γνωστό πως τον συγκεκριμένο ρόλο θα αναλάβει ο μεγάλος Μαξ φον Σίντοφ (φωτ.), πασίγνωστος από την ερμηνεία του στον κλασικό «Εξορκιστή».

(…) Τον ρετρό τίτλο «Vinyl» θα έχει η πολυαναμενόμενη σειρά του HBO, με θέμα τη ροκ μουσική βιομηχανία και σκηνή της δεκαετίας του ’70 και βασικούς συντελεστές τους Μάρτιν Σκορσέζε και Μικ Τζάγκερ. Ο κορυφαίος σκηνοθέτης θα συνεργαστεί με τον θρυλικό τραγουδιστή των Rolling Stones, προκειμένου να αναβιώσει το κλίμα της ενδοξότερης για πολλούς εποχής του ηλεκτρικού ήχου. Ο Τέρενς Γουίντερ («The Sopranos», «Boardwalk Empire»), τέλος, υπογράφει το σενάριο του πρώτου επεισοδίου.

(…) Σε μια ευρωπαϊκή καλοκαιρινή περιοδεία με σταθμούς και στην Ελλάδα βρίσκεται αυτή την περίοδο ο πιανίστας Βασίλης Τσαμπρόπουλος μαζί με την τραγουδίστρια Νεκταρία Καραντζή. Δύο χρόνια έχουν περάσει από την πρώτη τους συνεργασία στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, σε ένα απρόβλεπτο μουσικό πάντρεμα Δύσης και Ανατολής, με πυρήνα τους βυζαντινούς ύμνους. Σταθμοί των εμφανίσεών τους, η Ισπανία, η Πορτογαλία, η Σκωτία, η Γαλλία, η Ολλανδία, η Πολωνία, η Σλοβενία, η Λιθουανία, η Ουκρανία και η Ιταλία.

(…) «Εχω το μυαλό ενός εθισμένου, κι έτσι, ακόμα και στην περίπτωση του τρεξίματος, το παράκανα κάπως». Αυτά δήλωσε ο διάσημος ράπερ Εμινεμ (φωτ.) σε πρόσφατη συνέντευξή του, εξηγώντας πως χρησιμοποίησε το καθημερινό τζόκινγκ ως μέσο απεξάρτησης από τα χάπια, που παραλίγο να τον σκοτώσουν το 2007. Παραδέχτηκε, ωστόσο, ότι ακόμα και εκεί η κατάσταση ξέφυγε, αφού έφτασε να τρέχει 17 μίλια την ημέρα, με αποτέλεσμα να τραυματίσει σοβαρά τα πόδια του.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή